Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Borec-lovec: Karel alias zivocich91

V druhém díle on-line seriálu Borec-lovec si odborníci na vizáž vzali do parády Karla.

Sedmnáct, trochu zakřiknutý, holka přirozeně ještě žádná. Sympaťák, ale co do svého vzhledu docela bez nápadu. Cíl byl jasný: tenhle nenápadný kluk prostě potřebuje nějaký image, aby na něj zkrátka holky víc letěly. Co kvůli tomu musel absolvovat, ukáže video na Alpecinwebu .

Skejťák s hokejkou

Karel je z jednoho malého města kousek od Chomutova. Chodí právě do třeťáku na gymplu. Má klasické zájmy typu florbal, fotbal, počítačové hry. Líbí se mu skejťácký styl oblékání, i když na skejtu ho asi ještě nikdo neviděl. Tahle informace byla pro odborné poradce doslova hozenou rukavicí. Karel toho při natáčení moc nenamluvil. Bylo přímo vidět, že si moc nevěří. Dříme i v Karlovi borec-lovec?

Jak to probíhalo
Celá proměna je pro kluky krokem do neznáma a velkou výzvou. Nikomu z nich není zrovna příjemné veřejně podstupovat typicky ženské procedury, ale když chtějí zářit před holkama, musí si něco protrpět. Oceňujeme, že to kluci brali s humorem a jako Kája si nechali na sebe napatlat kdeco, třeba i brutálně nechutnou dezinfekční masku (pozor, pouze pro otrlé!).

Sympatická kadeřnice Jana mu při další proceduře poradila, jak si má umývat vlasy, aby se mu tolik nemastily. Byla kupodivu docela spokojená s jeho starým účesem, takže mu vlasy jenom trochu prostřihla, aby měl „lehčí“ hlavu. A aby to nebyla taková nuda, nabarvila mu pruh vlasů nad čelem červenou barvou.

Karel je možná flegmatik, ale nenechal by si na sebe navléct cokoli. V novém barevnějším oblečení, do kterého ho odborníci pod vedením stylisty Yakuba navlékli, Karel určitě nezapadne v davu. Je samozřejmě celé ve skejťáckém stylu – volné i trochu odvázané.

   
Karel včera a dnes

Drby ze zákulisí
Po natáčení si Karla přijeli vyzvednout rodiče. Čekal docela hustou atmosféru, ale zděšení se nakonec nekonalo. Dokonce by se dalo říct, že byli s „upgradem“ svého potomka spokojeni. Otec měl trochu výhrady k  červenému pruhu ve vlasech, ale na to si časem zvykne...

Bude muset, protože Karel je odhodlán si nový image fakt pěstovat a těší se na to, co o něm řeknou holky. Mezi námi, Karel by určitě nějaký „objev“ uvítal.

Pokud se chcete o tomto borci-lovci dozvědět něco víc, projděte si jeho profil – zivocich91.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 68