Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Borec-lovec: Michal alias katy

Dnešní aktér přeměny v lovce-borce má v občance uvedeno jméno Michal, ale kámoši ho znají pod přezdívkou Katy.

V seriálu, který můžete sledovat na www.alpecinweb.cz, hraje za Moravu, žije a pracuje totiž v Brně. Devatenáct let, ulítává na taneční muzice; často byste ho našli u počítače, jak zkouší mixovat vlastní hudbu. Touží po kariéře dýdžeje – to je určitě o důvod navíc, proč radikálně změnit svůj vzhled. Jinak se věnuje parkuru, ovšem ne tomu, kde běhají nějací koně či psi, ale pouličnímu parkuru, což je poměrně nový sport a dost slušný adrenalin.

Co se týče image, zdá se, že tak trochu neví, co sám se sebou. Přiznává, že štěstí na holky zatím moc nemá – a právě proto se přihlásil do rekonstrukce vizáže, která by mu měla k tomu štěstí trochu napomoci…

Proměna začíná…
Z videa není možná zřejmé, že Katy má vlasy lehce přizrzlé, a je to jeho vlastní barva. Evidentně o ně nepečuje. Vizážisté naznačují, kudy by se měla ubírat jeho proměna. Slušel by mu spíš nějaký rozverný, rozevlátý účes, módnější brýle. V oblečení je nevyhraněný, tady bude třeba hodně zapracovat. Máme se na co těšit!

Nejdřív dostává Katyho do rukou kosmetička Lucie. Pleť je třeba vyčistit pomocí čisticího gelu, což by bylo samozřejmě dobré provádět každý den. Pak Lucie provádí hloubkové čištění, jinými slovy odstraňuje akné, a dezinfekci pomocí pleťové vody s alkoholem (pouze k zevnímu použití!).

Katyho zřejmě nikdy nenapadlo, že bude muset podstoupit vytrhávání obočí. Lucie doporučuje uprostřed odstranit docela nenápadný srůst – srostlé obočí působí zachmuřeně, takhle Katy rozhodně působit nechce. Jde o malý zákrok, který má ovšem, a to nejen u holek, velký efekt. Správná „údržba“ obočí podtrhne symetrii obličeje, koriguje nedostatky, jako jsou zapadlé oči, oči blízko u sebe nebo naopak daleko od sebe. Lucie rovněž vyvrací základní mýtus ohledně vytrhávání obočí, že když začneme obočí trhat, roste ještě intenzivněji. Vytrhávání obočí u mužů už skutečně není žádné tabu, zábrany se rychle odbourávají a „brežněvovské“ záclony jsou opravdu definitivně out (stejně jako strejda Brežněv).

Mastné, jemné a navíc dlouhé vlasy, to není právě ta nejlepší kombinace. Katyho docela trápí i lupy, o vlasovou pokožku by měl rozhodně trochu víc dbát. Kadeřnice Jana navrhuje nekompromisní změnu účesu: zkrátit, zvětšit objem a používat lehký styling vlasovým krémem.

   
  Katy včera a dnes

Výsledek nad očekávání
Stylistu Yakuba čekal úkol najít pro nového Katyho vhodné oblečení; to v závěru charakterizoval slovem „normální“. Hlavní věc je cítit se dobře, a tím se Yakub při výběru řídil. Obléct se vkusně a pohodlně se dá i bez nadité peněženky – značka není všechno, důležitý je cit a schopnost vhodně sladit součásti oblečení mezi sebou i se stylem nositele. Oblečení o nás říká víc, než si myslíme. Mimo kameru Yakub poznamenává, že mladí chlapi se v Česku neumějí moc originálně oblékat, protože hodně „opisují“ od svých kámošů – proto tady všichni nosí skoro totéž.

Katy pod vedením našeho týmu vizážistů prodělal doslova vizuální veletoč. Příjemná, uvolněná image, z trochu temného ladění dospěl k mnohem otevřenější poloze, a svou spokojenost neskrývá.

Pokud se vám zdá, že se během natáčení Katy začíná pohybovat poněkud nejistě, nejde o účinek alkoholu – v těch nových brýlích totiž byla skla bez dioptrií…

Tak co, líbí se vám nový Katy? Tak se s ním seznamte: libimseti.cz/jj-katy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 90