Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nene Anegasaki / foto: Shutterstock

Japonec se oženil s postavou z počítačové hry

Proč ne. Ta snad nebude odmlouvat.

Muž, který si dává říkat SAL9000, se zamiloval do postavy z počítačové hry. Objekt své náklonnosti si dokonce vzal za ženu během velmi vážně pojatého obřadu.

Ženich říká, že se zamiloval do Nene Anegasaki z nintendové hry Love Plus po řadě nezdařených románků s postavami z jiných her.

magazin.cz

Svatba se konala v Tokijském institutu technologie za účasti kněze. Ženich měl na sobě bílý oblek a vázanku. Přečetl svatební přísahu a pak své "ano" napsala na obrazovku i slečna Anegasaki.

Ženichův svědek poté pronesl řeč a družička nevěsty podle listu Telegraph také vyjádřila potěšení z prvního spojení skutečného muže a virtuální postavy.

Po hostině odjel SAL9000 s manželkou na tichomořský ostrov Guam. Přátelům odtamtud poslal fotografie, které ho zachycují s manželkou na pláži. On si na pláži hraje, manželka ho pozoruje a na obrazovce jí romanticky spočívá tropická květina.

Inu, snad se do ní nedostane písek. Ten by mohl štěstí novomanželů pokazit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 210