Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mr. Bean / foto: Shutterstock

Mr. Bean bojoval s plameny. Jeho jaguár hořel!

Britský komik Rowan Atkinson nemá štěstí, pokud jde o jeho motorové miláčky. Znovu přišel o auto, když se v jeho jaguáru v polovině prosince vznítil motor.

Nadšenec do aut, který získal mezinárodní věhlas jako smůlou pronásledovaný Mr. Bean, v srpnu vyvázl jen s jizvami a modřinami, když se svým drahým audi vrazil do popelářského vozu před svým domem v anglickém Northants.

A zdá se, že slavný komik je opět pronásledován smůlou, stejně jako jeho nešikovné alter ego. Motor v jeho závodním veteránovi značky Jaguar, který byl v té době zaparkovaný na jedné z londýnských ulic, se totiž samovolně vznítil.

"Všichni paparazziové čekali před restaurací Cipriani, když se v tom autě dole na ulici vznítil motor," řekl jeden z fotografů agentuře Wenn. "Rowan zvedl kapotu a snažil se hasicím přístrojem uhasit plameny. Nakonec však musel zavolat asistenční službu," dodává svědek.

Později už si Atkinson jen vytáhl zavazadla z kufru svého luxusního jaguáru a čekal na odtahové vozidlo.

Hvězda filmu Johnny English už  "prodělala" několik autohavárií. Jednou Atkinson naboural svůj vůz Aston Martin V8 za 160 000 liber (v přepočtu 4 547 680 Kč - pozn. Korza) a podruhé McLaren F1 za milion dolarů (v přepočtu 17 436 000 Kč - pozn. Korza).

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 99