Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šest nejdivnějších gadgetů

Na internetu najdete spoustu vychytávek. Spousta z nich vás pobaví, nad jinými ale zůstává rozum stát.

Třeba takový vysoušeč uší. Tento kousek bude foukat teplý vánek do vašeho ušního kanálu po dobu 80 sekund. S tzv. ušáky se stejná práce dle nás zvládne rychleji.

magazin.cz

Svítící pantofle, to je teprve vynález. Každý při nočních toulkách do lednice už někdy zakopnul o pohozenou hračku či jen zapomněl na schod, práh nebo roh. Tyhle pantofle udrží palce v nepoškozeném stavu.

magazin.cz

Krychlič na vajíčka je jedním z dalších pokusů opravit přírodu. V Číně pěstují hranaté melouny, vy si můžete uvařit doma hranaté vajíčko natvrdo.

magazin.cz

Scéna z Hitchcockova hororu Psycho se stala legendární. A proto v žádné koupelně jeho obdivovatelů nesmí chybět tento sprchový závěs. Pokud se ale nejmenují Norman…

magazin.cz

K mání je i radioaktivní vzorek uranové rudy. Původní záměr je používat jej k testování Geigerových detektorů záření, ale najdou se i domácí kutilové, kterým se trocha radioaktivního materiálu hodí doma. Jeden obyvatel Aljašky plánoval rudou pohánět svou domácí ponorku a zkoumat prehistorické zbytky života v jezerech.

magazin.cz

V anglosaských zemích si den bez plátku křupavé slaniny nedokážou představit. Pokud se ale taková tragédie stane, mohou se utěšit pohledem na peněženku s designem slaniny, nebo použít zubní nit s příchutí křupavoučké dobroty.

magazin.cz


magazin.cz

Díky bohu se ještě najdou na zemi místa, kde vám srnčí může chodit okusovat zahrádku. Jednoduchým pomocníkem k udržení zeleniny pro lidskou potřebu je moč vlků. Tato dle výrobce stoprocentní tekutina dokáže vytvořit iluzi pobytu predátora a Béda Trávníček může jásat.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14