Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Obr Valuev: Bije se (nejen) za rodinu!

Rus Nikolaj Valuev je největším a nejtěžším boxerem světa. Možná proto si pro společný život vybral ženu, která je jeho absolutním protikladem...

V ringu ďábel, doma beránek
Už na první pohled vzbuzuje respekt. Aby ne, vždyť měří 213 centimetrů, váží 147 kilogramů a pro ránu nejde daleko. Zkrátka, z boxera Nikolaje Valueva má spousta jeho sportovních soupeřů pořádně nahnáno.

Zatímco v ringu řádí bijec jako tornádo, doma je prý mirumilovný. Jeho parťákem při domácím klání je totiž jeho drobná, 158 centimetrů vysoká žena Galina, se kterou má dva malé syny.

magazin.cz


Pozor, žena za volantem!

Kdo by to byl řekl, že chlap s rukama jako lopaty skládá své ženě zamilované básně a s gustem hltá detektivky Agathy Christie? Valuev prostě svou rodinu miluje a běda, když na ni někdo sáhne!

Před několika lety ho jeho „ochranitelský instinkt“ stál málem vězení. O co šlo? Na jedné z boxérských show, kde vystupoval, se na něj přišla podívat manželka Galina se synem. A protože se jí nechtělo jet ruskou MHD, tak přijela autem. A to byla zásadní chyba.

Vyřídíme si to ručně, jo?

Žena zaparkovala rodinný jeep na privilegovaném místě pro účinkující tak nešikovně, že se vedle ní už nikdo nevešel. Bývalý boxerský šampion Juri „Spartakus“ Segejev dorazil na akci také vozem, ale protože nikde jinde už nebylo místo, šel požádat majitelku jeepa, aby ho přeparkovala. Kdo ví, jaký k tomu použil tón nebo slovník, ale než se Galina zmohla na odpor, už jí zastoupily ruce jejího manžela.

magazin.cz


Peníze spraví téměř všechno...

Nikolaj Valuev tak společně s Jurim Sergejevem udělali neplánovanou boxérskou show pro všechny přihlížející, která nakonec skončila u státního petrohradského soudu. Tam byl Valuev za svůj násilný čin odsouzen k jednomu a půl roku vězení. Nakonec ale všechno spravily peníze. Boxérský šampion musel zaplatit soudu pokutu ve výši 30 tisíc rublů a sokovi nějaké to bolestné... Inu každá sranda (i rodina) něco stojí...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 47