Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

I tyhle herní trailery strkají Hollywood do kapsy!

Tron, Star Wars: Old Republic a Twisted Metal měly na letošním E3 taky hodně zajímavé upoutávky.

Největší a nejdůležitější veletrh herního průmyslu se jmenuje E3. Je nejlepší příležitostí, jak mohou vývojáři ohlásit, propagovat nebo přímo předvést nové hry. Letošní ročník se konal v Los Angeles a mimo jiné se tu promítaly herní trailery, ze kterých by se mohli poučit i střihači filmových upoutávek.

Tron
Futuristický design Tronu uchvátil už v upoutávce na film, ve hře ale funguje stejně dobře. Aby taky ne, když se snímek převážně odehrává uvnitř počítače a jeho programů. Hudební motiv na konci upoutávky funguje dokonale, během videa možná trochu chybí těžkotonážní syntetizátory od Daft Punk, kteří dělají soundtrack.

Tahle upoutávka láká i na film, který v kině IMAX slibuje zážitek avatařích rozměrů.

Twisted Metal 2010
Série Twisted Metal vychází exkluzivně pro PlayStation od roku 1995 a na E3 představila už osmý díl, takže ji stačil hraný teaser oznamující, že se vrací antihrdina Sweet Tooth. Ten se svými kumpány brázdí města během závodů, ve kterých nemáte ostatní předjíždět, ale rozstřílet na šroubky.
 
Klasický zástupce destrukčních her ve stylu Carmageddonu má jakýs takýs příběh – tajemný pořadatel turnaje splní vítězi jakékoli přání. Jelikož jsou tvůrci cynici a potrpí si na černý humor, s žádným Schumacherem to nedopadne podle jeho představ.



Star Wars: Old Republic

Star Wars měly na E3 silný dvojblok. Upoutávka na online hru, která chce konkurovat World of Warcraft, má několik dobrých nápadů, ale nedokáže je prodat tak působivě, jako hrdina z Force Unleashed (kterého mimochodem hraje herec Sam Witver ze Smallville nebo Battlestar Galactica). Technicky slabší video oživí příchod „amazonky“ se světelnou holí.

Hra se odehrává 3500 let před filmovou sérií, ale už tenkrát vyváděli Sithové a rytíři Jedi psí kusy.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15