Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy fotbal / foto: Shutterstock

Sex před zápasem? Jak to vidí nejlepší fotbalisté?

Vyčerpávat se před zápasem nebo ne?

Je či není sex těsně před utkáním pro fotbalistu vhodný? Může se podepsat na jeho výkonu? A pokud ano, kladně - nebo naopak záporně? Německý server bild.de se v tomto směru zaměřil na ty vůbec nejpovolanější. Na profesionální hráče a trenéry nejvyšší světové třídy. Ovšem pokud by snad čtenáři čekali jednoznačné závěry, budou zklamáni. Každý fotbalista to vidí trochu jinak. Po svém…

Deset nejzajímavějších názorů jsme vybrali a seřadili je do "tabulky obliby sexu". Od vysloveně nadšených přes "neutrální" až po odmítavé.

1. místo: Pelé, někdejší trojnásobný brazilský mistr světa, zřejmě nejlepší fotbalista všech dob: "Pro mě byl normální sex před utkáním zrovna tak dobrý jako po něm. Sex je nádherný - fantastico!"

2. místo: Oliver Kahn, před nedávnem jednička v brance německého národního týmu: "V intimním životě jsem právě tak divoký jako na hřišti. Právě proto si mě taky moje paní vzala!"

3. místo: Berti Vogts, někdejší hvězda německé kopané, nyní uznávaný fotbalový trenér: "Sex před utkáním? Toho si moji svěřenci mohou užít do sytosti. Jen v poločasové přestávce to už nejde!"

4. místo: Fabio Cannavaro, obránce italského národního týmu: "Dobré jídlo, hodně spánku a pravidelný sex. To je tajemství úspěchu."

5. místo: Ronaldo, někdejší perla brazilského i světového fotbalu: "Můj recept na úspěch zní - pasivní sex dvě hodiny před zápasem."

6. místo: Sergio Ramos, jeden z nejlepších fotbalistů Španělska, mistr světa z šampionátu v Jižní Africe: "Sex před utkáním není žádné tabu, protože na můj výkon nemá vůbec žádný vliv!"

7. místo: Carlos Dunga, jako kapitán dovedl Brazílii k titulu mistra světa, jako její trenér ale vyhořel: "Někteří rádi víno, druzí zmrzlinu, ti třetí sex."

8. místo: Bastian Schweinsteiger, německý záložník a hvězda šampionátu v Jižní Africe, kde získal bronzovou medaili: "Myslím, že střílet branky je pro mě důležitější než sex. Pro fotbal jsem prostě ochoten udělat cokoli. Pro sex už méně…"

9. místo: Arne Friedrich, německý záložník a účastník nedávno skončeného šampionátu v Jižní Africe, kde získal bronzovou medaili: "Když jsem se miloval v noci před utkáním, ztratil jsem pak veškerý cit v nohou."

10. místo: Doktor Tim Meyer, lékař Německého fotbalového svazu: "Sex pár hodin před utkáním považuji za problematický!"

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19