Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jiří Mádl / foto: Korzo

Jirka Mádl bude dělat řidičák. Na parník!

Populární herec si chce udělat papíry na parník.

Idol dívčích srdcí Jiří Mádl si přibral k profesi herce a moderátora další, stal se kormidelníkem. Korzo ho zastihlo na parníku, kde v přestávkách mezi konferováním programu vypomáhal kapitánovi při řízení lodi.

Bacha na policii!
"Jo, je to můj nový koníček, a když nebudou role, asi přesednu k tomuhle řemeslu natrvalo," se smíchem vysvětlil své počínání Mádl a s elegancí sobě vlastní udělal s plavidlem elegantní otočku.

Současně ovšem i skromně přiznal, že zatím nemá na řízení parníků řidičák, ale chystá se k tomu v dohledné době. "Po papírech na auto si určitě udělám i ty na parníky. Zatím to dělám podloudně, a kdyby mě chytli policajti, asi bych skončil v chládku," prozradil Jirka.

A co holky?
Jelikož měl jako hlavní činnost na lodi moderování programu zejména pro ženy, zeptalo se ho Korzo i na jeho vztah k něžnějšímu pohlaví. "Mám k němu velice kladný vztah. Doslova mi dodává energii a nabíjí mne. Už půl roku mám vážnou známost. A i když to pravděpodobně není láska do konce života, a tohle jí snad ani raději neříkejte, jsem šťastný a spokojený," svěřil se Mádl.

Jeho idolem je prý žena, která dělá všechno naplno. "Musí se se mnou naplno hádat, ale i naplno žít a milovat, a to zatím moje současná partnerka zvládá s grácií. A proto s ní jsem," uzavřel Jiří Mádl kategoricky své povídání a odebral se do podpalubí, kde pokračoval program.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14