Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zahraj si pokerové turnaje zdarma! Jak na to?

Už jste slyšeli o super turnajích od Pokerstars určených exkluzivně všem z Libimseti.cz? Ne? Pak si pojďte honem přečíst, jak můžete hrát poker úplně zadarmo o 200 dolarů týdně!

Je to pár dní, co jsme poprvé informovali o zbrusu nových turnajích od Libimseti.cz a Pokerstars. Ve zkratce – každý den se můžete účastnit speciálních kvalifikací, které vás katapultují do nedělního turnaje o rovných 200 dolarů!

V dnešním článku vám v jednoduchých krocích poradíme, kde turnaje najdete a jak se do nich registrujete. Začít se samozřejmě musí registrací na PokerStars, takže jestli jste tak ještě neučinili, pohlédněte na náš návod a vytvořte si svůj vlastní účet.

magazin.cz


Poté, co jste si nainstalovali pokerového klienta a vytvořili svůj účet podle výše odkazovaného návodu, začněte tím, že se po spuštění pokerové herny v pravém dolním rohu přihlásíte (žlutá 1).

Následně vyplníte své registrační údaje, tedy uživatelské jméno a heslo a vše potvrdíte stiskem tlačítka OK (žlutá 2).

magazin.cz


Jakmile budete přihlášeni, je načase najít si kvalifikaci do nedělního Libimseti turnaje o 200 dolarů, ten první se odehraje už v neděli 12. září v 19:00 a pak se bude hrát každý týden!

V pokerovém klientovi klikněte na záložku „Turnaje“ (žlutá 3) a poté na podzáložku „Privátní“ (žlutá 4). Následně si seřaďte turnaje podle jména kliknutím na menší lištičku uprostřed (žlutá 5). Konečně s pomocí posuvníku najděte turnaje s názvem Denní kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu (žlutá 6) a dvakrát klikněte na turnaj 1.září, tedy na ten nejbližší.

magazin.cz


Hned co dvakrát nakliknete zvolený turnaj, zobrazí se vám o něm podrobnosti, a to včetně toho nejdůležitějšího – tlačítka „Registrovat“ (žlutá 7 – pozn. redakce: tlačítko registrovat se u prvního turnaje zobrazí až 31.8. v 18:00, viz. dále!).

Registrace do denních kvalifikačních turnajů se otevírají vždy den předem.

První turnaj 1.září se tedy otevře pro registrace 31.8. v 18:00, v tu chvíli budete moci poprvé kliknout na tlačítko „Registrovat“. Pokerový klient vás vyzve k zadání hesla, které je pro všechny zářijové kvalifikační turnaje LSFREEROLL1. Pak už jen stačí nezapomenout se 1. září pár minut před sedmou dostavit k počítači a zabojovat o postup do týdenního finále! Hodně štěstí ve hře!

magazin.cz


Chcete si vyzkoušet nejpopulárnější karetní hru na světě v největší a nejpopulárnější světové herně? Registrujte se zadarmo na PokerStars a vyzkoušejte si hru nejprve o virtuální peníze popřípadě se zapojte do našich Libimseti freerollů, tedy turnajů, co jsou kompletně zdarma!

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3