Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sexy fotbal / foto: Shutterstock

Skandální odhalení: Ve fotbale jde jen o sex a prachy!

Kdo to může vědět lépe než žena fotbalisty?

V německém profesionálním fotbale jde jen o sex a peníze. S tímto prohlášením veřejně vystoupila Dana Gebhartová, jejíž manžel Marco Gebhart hrál v letech 2004 - 2006 za mnichovský klub TSV 1860.

Celkem patnáct let měla Dana Gebhartová možnost pozorovat "fotbalový cirkus zpoza kulis", uvedl německý internetový portál merkur-online.de.

A právě dobu, kdy Gebhartovi žili v bavorské metropoli Mnichově, označila Dana za "vůbec nejhorší". Marco tehdy nastoupil v modrobílém dresu TSV 1860 ke 44 utkáním a vstřelil v nich pět branek.

Když se mu nedařilo, jeho žena Dana vždy pevně stála po jeho boku. "Silná auta, drahé hodinky… Rychle jsem zjistila, že v profesionální kopané jde jen o prachy a sex," nechala se Gebhartová slyšet v interview, které poskytla listu Berliner Zeitung (BZ).

V obležení svůdných dívek
Mnichovští fotbalisté byli podle jejích slov trvale v obležení mladých dívek, které neuměly nic jiného, než hloupě tlachat a vnucovat se. Bylo jim zcela jedno, má-li, či nemá hráč ženu, přítelkyni, rodinu.

"Číhaly na ně doslova jako žraloci a ulovit fotbalistu, to považovaly za trofej," prohlásila Gebhartová.

Na mnichovské angažmá svého muže vzpomíná ve zlém: "Smetánka v Mnichově je arogantní a v podstatě zabedněná. Manželky hráčů se nebavily o ničem jiném, než o módě, špercích a penězích."

Pamatují na své začátky
Dana Gebhartová poznala svého muže ještě předtím, než začal kopat do míče profesionálně - v roce 1995 na diskotéce. Bylo jí sedmnáct a tehdy 22letý Marco pracoval u benzinové pumpy.

Dnes spolu mají dvě děti a jejich soužití se obešlo bez jakýchkoli afér, což v tomto prostředí představuje vzácnou výjimku.

Je tomu tak nejspíš proto, že ač se Dana i Marco stali součástí specifického světa profesionálního fotbalu, nikdy nezapomněli, kde vyrůstali a odkud pocházejí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12