Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Týmová poker liga – ukaž s kamarády, co umíš!

Pokerová herna PokerStars dává tobě a tvým kamarádům unikátní možnost dokázat všem, že právě váš pokerový tým je nejlepší!

Ve spolupráci s portálem Pokerteam.cz. organizuje pokerová herna PokerStars na české poměry unikátní soutěž pokerových týmů. Tří až pětičlenné týmy spolu soupeří v osmi kolech o korunu krále ligové sezóny. Ta další začíná již 24. září a vyplatí se proto včas registrovat!

Liga je otevřená každému zájemci a jeho přátelům a účast v ní je zcela zdarma. Podmínkou účasti v lize je mít zřízený účet PokerStars, dále registrace na portálu Pokerteam.cz a následné založení týmu, ve kterém musí být minimálně tři hráči. Teprve tým se třemi hráči, kteří budou splňovat všechny náležitosti, se bude moci do ligy registrovat.

Jak se týmové ligy zúčastnit?

  1. Vytvořte si účet na PokerStars (návod).
  2. Registrujte se na Pokerteam.cz.
  3. Registrujte svůj tým na Pokerteam.cz a registrujte se do ligy (návod).
  4. Povolte svoje hráče v týmovém profilu zaškrtnutím prázdného políčka u jejich nicku a stiskněte "Aktualizovat tým".
  5. Všechny podrobnosti o lize naleznete na webu Pokerteam.cz!

Každá sezóna sestává z osmi ligových kol. Šest se jich odehraje formou freerollu a dvě budou zpoplatněna symbolickým 1 dolarem. Liga se hraje ve dva hrací dny - ve středu a v sobotu. Ve freerollech bude vypláceno vždy prvních pět míst - vítěz si odnese 20 dolarů, hráč na druhém místě 15 dolarů a hráči na dalších místech pak 8, 5 a 2 dolary.

Chcete si vyzkoušet nejpopulárnější karetní hru na světě v největší a nejpopulárnější světové herně? Registrujte se zadarmo na PokerStars a vyzkoušejte si hru nejprve o virtuální peníze, po případě se zapojte do našich Libimseti freerollů, tedy turnajů, které jsou kompletně zdarma!

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1