Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Američtí letci: Mimozemšťané existují, máme důkazy!

Mimozemšťané si pohrávali s nukleárními raketami, tvrdí američtí vojenští piloti.

Z rozhovorů s bývalými americkými letci vyplynulo, že jsou přesvědčeni, že mimozemšťané infiltrovali britské a americké jaderné báze a deaktivovali některé atomové zbraně.

Vojáci tvrdí, že nekalé aktivity mimozemšťanů mohou doložit již od roku 1948 - vlády o nich prý věděly a snažily se to utajit.

Tyto kuriózní zprávy vyplynuly z rozhovorů, které šest bývalých amerických letců provádělo se sto dvaceti bývalými příslušníky vzdušných sil.

Jsou mezi námi
Tvrdí, že je dokonce pravděpodobné, že mimozemšťané na Zemi přistáli před pouhými sedmi lety.

Bývalí piloti se snaží donutit americkou a britskou vládu, aby uznala, že mimozemšťané opravdu navštěvují Zemi. Výsledky svých bádání vojáci v důchodu představili v pondělí 27. září ve Washingtonu.

"Americké letectvo o návštěvách neidentifikovatelných létajících objektů na jaderných základnách lže. A my to můžeme dokázat," řekl reportérům listu Telegraph kapitán Robert Salas.

Mají zájem o jaderné rakety

Dodal, že byl osobně přítomen takové události dne 16. března 1967 na letecké základně Malstrom ve státě Montana, kde byly umístěny jaderné rakety Minuteman.

"Byl jsem ve službě, když UFO přiletělo a viselo ve vzduchu přímo nad silem. Všech deset raket se najednou vypnulo a přestalo reagovat. Totéž se stalo na jiném místě o týden později. Tyto objekty mají o naše jaderné zbraně velký zájem. Myslím si, že nejsou ze Země," dodal americký voják.

Jeho kolega, plukovník Charles Halt, je zase přesvědčen, že viděl UFO před třiceti lety na bývalé základně RAF poblíž Ipswitche.

Základnu prý tehdy ozářily sloupce světla a v rádiu slyšel, že přímo v objektu, kde byly skladovány jaderné zbraně, přistáli mimozemšťané.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 36