Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vaše šance: Podzimní pokerová série

Vyplňte si svůj říjnový program špičkovým pokerem. PokerStars rozjíždí unikátní česko-slovenskou Podzimní pokerovou sérii, hrát můžete i úplně zadarmo!

Tahle akce je jedním z těch nejpádnějších důvodů, proč si právě teď založit účet na  PokerStars anebo proč si teď alespoň na chvilku pustit vaši pokerovou aplikaci. Po celý říjen, každý den na vás čeká řada skvělých turnajů určených výhradně pro české a slovenské hráče. To znamená nejen užší konkurenci a tím pádem větší šanci přijít si na pěkný balík peněz, ale také možnost poměřit síly jak s vašimi kamarády, tak vzdálenými příbuznými z druhé strany republiky. Staňte se nejúspěšnějším Čechoslovákem!

magazin.cz

Turnajů je na výběr celá řada a den co den se jich hraje hned několik – podrobný rozpis najdete v tabulce na konci článku. Vždy je k dispozici alespoň jeden freeroll, tedy turnaj, jehož se můžete zúčastnit úplně zdarma a přesto vyhrát pěkný štos doláčů. Vstup do zbývajících turnajů také není nikterak drahý, buy-in se pohybuje od několika málo centů do maximálně pěti a půl dolarů. A  PokerStars vám přitom vždy garantuje výhry v řádech stovek dolarů!

Součástí Podzimní pokerové série je také speciální pondělní turnaj s buy-inem pouhých $2.20, v němž můžete vyhrát exkluzivní vstupenku v hodnotě 2 400 Kč na velký turnaj v živém pokeru. Ten se bu

magazin.cz
de konat v pražském Casinu Bohemia a účastnit se ho budou opravdu jen ti nejlepší z nejlepších. Budete mezi nimi? K této cenné vstupence navíc automaticky získáte i mnoho užitečných pokerových věciček od PokerStars.

Nezapomeňte, že turnaje probíhají po celý říjen. Každý den můžete hrát zdarma, za několik málo centů či pár dolarů, výběr je čistě na vás. A všechny turnaje navíc PokerStars okoření pěkným balíkem peněz “ze svého”. Podzimní pokerová série je tak skvělý způsob, jak začít s pokerem a bez rizika vyhrát pár dolarů do dalších her, ale i výborná inspirace pro již registrované hráče. Sychravá podzimní odpoledne a chladné propršené večery se nedají strávit lépe než ve společnosti nejpopulárnější karetní hry současnosti.

Závěrem ještě připomínáme, že každodenní pokerové Libimseti.cz turnaje právě na PokerStars pokračují nerušeně i v říjnu!

magazin.cz

Nepřehlédněte! Vyhrajte s PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!