Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iron Man / foto: Bontonfilm

Robert Downey Jr.: Ve vězení se mi líbilo

Prý je to tam stejné jako ve špatném vztahu...

Herec Robert Downey Jr. si myslí, že ho vězení nijak nezměnilo. Seděl dvakrát a dokonce se zdá, že se mu to líbilo.

Žádné ponaučení
Downey byl v 90. letech minulého století za mřížemi dvakrát, dohromady na rok a půl, pokaždé kvůli drogám. Dnes ho spíše udivuje, že ho jeho výstřelky nedostaly do vězení už dříve.

"V situaci, kdy je zbaveno hrdosti hodně lidí, je něco božského. Ale nedá se říct, že by to na mne nějak zapůsobilo. Nikdy mě to nezasáhlo tak silně, že bych se zamyslel a změnil svůj život. Nemělo to žádný výsledek. Jen jsem tak nějak zpozorněl: člověk se stane jednou rybou v plné kádi a musím uznat, že to má něco do sebe," řekl herec britskému listu CQ.

Je jen větší tvrďák
Dodal také, že podmínky uvnitř mu spíš připomínaly situaci ve škole nebo na natáčení.

"Vězení je jako internátní škola. A byli jste někdy na natáčení v terénu? To je také dočista jako vězení. A byli jste někdy ve špatném vztahu? Nebo v pouliční rvačce? Nikomu bych to nepřál, ale nezměnilo mě to, nerozhodilo mě to a nic jsem se tam nenaučil. No, možná jsem teď trochu větší tvrďák," dodal představitel akčního hrdiny ve filmech Iron Man.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8