Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nůž / foto: shutterstock

Rapper bojuje proti násilí s noži... Tak ho bodli do zadku

Osud má smysl pro humor.

Ve Velké Británii roste počet násilných činů, při nichž je užit nůž. Rapper DJ Ironik se rozhodl proti tomu bojovat. A teď dokonce na vlastní kůži zkusil, jak nebezpečné nože jsou.

Mladého aktivistu přepadli v ranních hodinách na severu Londýna dva muži a okradli ho o šperky. Podle informací BBC k tomu ještě přidali bodnutí do pozadí.

DJ Ironik musel být převezen do nemocnice, ale jeho stav není vážný a zadek by se měl zahojit bez problémů.

Věci má, pachatele ne

Rapper, jehož vlastní jméno je James Charters, se v době přepadení zrovna vracel z vystoupení v Essexu. Útočníci v tmavých šatech prý po přepadení utekli s cennostmi. Policie potvrdila, že uloupené předměty se již podařilo vrátit majiteli.

"Vyšetřování dále pokračuje, ale nikoho jsme nezatkli. Jsme stále jen na začátku a máme za to, že motivem útoku byla loupež," potvrdil mluvčí londýnské Metropolitní policie.

Posílili ho

Ironik, známý především hitem Tiny Dancer, který natočil ve spolupráci s Eltonem Johnem, svým příznivcům přes Twitter vzkázal: "Mohlo to být mnohem horší. Teď odpočívám a zotavuji se. Celý ten zážitek byl hodně surrealistický. Ale jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7