Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Pidi MP3 přehrávač ve tvaru stylové kostky

Alternativa k iPodům a dalším přehrávačům.

Svůj MP3 přehrávač vlastní v dnešní době v nějaké podobě prakticky každý. Protože jejich výrobci chtějí stále prodávat, vymýšlejí nové a nové kreace.

Je malý, ale vejde se na něj hodně
Jednou z těch nejzajímavějších je nový přírůstek na trhu s MP3 přehrávači, který se jmenuje Kube Tiny a má tvar maličké kostky, která může dobře fungovat i jako módní doplněk.

magazin.cz

Základní kapacitu přehrávače tvoří přiložená 2 GB microSD paměťová karta. Tu lze snadno vyměnit (samozřejmě za příplatek) za kartu s kapacitou 32 GB. Díky tomu se pak na přehrávače vejde více jak 8000 songů, což už je pořádná porce, která se jen tak neoposlouchá.

Malá krychlička má strany o délce jednoho palce a váží 18 gramů, takže je opravdu malá a vejde se prakticky kamkoliv. V kapse kalhot ji skoro ani neucítíte.

Různé barvičky
Přehrávač je možné snadno dobít pomocí USB kabelu z počítače. Dobití trvá zhruba hodinu a následně přístroj vydrží šest hodin plného provozu.

magazin.cz

Že je Kube Tiny také stylovým doplňkem, dokládají nejrůznější barevná provedení, ve kterých je k dostání. K dispozici je tak varianta růžová, bílá, tyrkysová, žlutá či černá.

Pokud se bojíte vyšší ceny, jsou vaše obavy zbytečné. Na rozdíl například od přístrojů značky Apple je Kube Tiny poměrně levnou záležitostí. Na zahraničních internetových obchodech je k dostání za v přepočtu 500 Kč.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19