Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: nytimes.com

Rapper Jay-Z: Jako kluk jsem postřelil bratra!

Rapper Jay-Z (40) se rozhodl promluvit o tom, jak ve dvanácti letech postřelil staršího bratra Erika za to, že mu vzal prstýnek.

Když zpěvák jako kluk zjistil, že mu na drogách závislý sourozenec vzal prsten, rozhodl se opatřit si střelnou zbraň a pomstít se.

"Šel jsem do domu známých a opatřil si zbraň. Zbraně byly tehdy všude. Člověk pro ně nemusel chodit daleko. Byly fakt všude," řekl rapper, vlastním jménem Shawn Carter, reportérům listu Guardian.

Bál se trestu

Když ale bratra postřelil, bál se, co bude následovat. "Myslel jsem si, že můj život skončil. Věřil jsem, že mne pošlou do vězení na doživotí. Byla to hrozné. Byl jsem kluk, dítě, a byl jsem hrozně vyděšený," dodal Jay-Z.

Jeho obavy se ale nesplnily. Eric se rozhodl nepodat na bratříčka žalobu. Místo toho se mu omluvil jak za krádež prstenu, tak i za to, že je závislý na cracku a kokainu.

Z bídy milionářem
Jay-Z vyrostl v neblaze známých Marcy Projects v newyorském Brooklynu. Dnes je ženatý s Beyoncé Knowlesovou a vede letošní žebříček listu Forbes jako nejvíce vydělávající člověk v hip-hopu.

Za posledních dvanáct měsíců se mu podařilo vylepšit si konto o 63 milionů dolarů, což je v přepočtu asi 1,1 miliardy Kč.

Přispěly k tomu úspěch světového turné Blueprint 3, ale i nahrávací studio, módní kolekce, řetězec sportovních barů a podíl v newyorském baseballovém týmu. Ten člověk se opravdu nefláká.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 21