Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

PokerStars Poker Aréna je tu!

Zapoj se do bojů v největší pokerové Aréně na světě – internetové herně PokerStars i ty a vydobuď si tak nehynoucí čest a slávu!

Pokerová Aréna? Co to je? No přeci nic jiného než bitevní pole největší internetové herny pokeru světa PokerStars. Více než 40 milionů krvelačných bojovníků vám tady denodenně jde po krku, ale vy se přeci nedáte, protože jednou už jste čtenář Líbimseti Magazínu a ti v životě nikdy neprohrávají!

Pokud si po zjištění, že vám jde po krku více jak 40 milionů lidí, připadáte v ohrožení, vězte, že takto velké číslo potenciálních soupeřů je naopak vaši výhodou. Pokud jste už trochu schopným hráčem, máte záruku, že pěknou část z nich byste sfoukli k zemi snadněji než Tomáše Rosického. Důležité je jen si pečlivě vybírat typ hry a výši sázek, které vám budou sedět přesně na míru. Potom už nemůžete “minout” (ok, slibuji, že už Tomáše nechám pro dnes na pokoji).

Skvělá nová videa od PokerStars nejen že kandidují na Oscara za Nejlepší krátký film a Ženský herecký výkon ve vedlejší roli, ale především se vám snaží ukázat, jak rozmanitou hrou poker je. A to i na internetu. I zde totiž každý hráč hraje vlastním, osobitým stylem. Každý den se tak setkáváte a budete setkávat s novými a novými herními situacemi, na něž se budete snažit úspěšně aplikovat to, co jste se dodnes v pokeru naučili. Ať zvítězí ten lepší!

… A ať jsi tím lepším vždy právě TY!

Dostali jste chuť na poker? Pak vám nemůžeme doporučit nic lepšího, než nastartovat svůj PokerStars klient a zahrát si zdarma s Líbimseti o fůru peněz!

Víte, jak se zaregistrovat na PokerStars? Že neznáte pravidla pokeru? Nevadí!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6