Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

Bahamy ožily pokerem!

PokerStars Caribbean Adventure je největší pokerový turnaj světa mimo Las Vegas. Pravidelně se sem sjíždějí ty největší hvězdy světa a nejinak tomu je i letos!

Co je lepší, hrát poker, nebo se válet na pláži s mojitem v ruce? Nemůžete se teď rychle rozhodnout? A co si takhle rozdělit den na dvě části a věnovat se postupně oběma bohulibým činnostem? S PokerStars Caribbean Adventure to není žádný problém!

Lednový pokerový turnaj na březích Karibského moře v areálu luxusního Atlantis Resortu patří k tomu nejlepšímu, co může pokerový hráč ve svém životě zažít. A co může kdokoliv zažít v mrazivém lednu.

To dokládá i vysoký počet 1560 hráčů, kteří neváhali zaplatit buy-in 10 000 USD do hlavního turnaje. Řada z nich se samozřejmě také kvalifikovala prostřednictvím internetových turnajů za mnohem menší vklad, často i za FPP, neboli body častého hráče. Díky velkému počtu účastníků tak na úspěšné hráče čeká dohromady neuvěřitelných 15 132 000 USD, sám vítěz celého Main Eventu si pak odnese přesně 2 300 000 USD, čili zhruba 120 milionů korun!

V turnaje hrají i dva čeští profíci a jeden jejich slovenský kolega. Zatímco jediný český hráč prestižního týmu PokerStars Pro Martin Hrubý nenavázal na svou loňskou vydařenou účast, Jiří Kulhánek se zvládl probojovat “do peněz” a kromě fajn lednové dovolené si tak na Bahamách zajistil i solidní profit. Slovák Dag Palovič může stejně jako Hrubý doufat v lepší výsledky na jednom z řady doprovodných turnajů.

magazin.cz

Samotný Main Event ještě neskončil a o výsledcích vás budeme teprve informovat.

U konce je však jeden velmi speciální turnaj, jenž proběhl ještě před startem turnaje hlavního, tzv. Super High Roller. Takto drsným názvem se přitom honosí vskutku oprávněně, zápisné do něj totiž činilo kolosálních 100 000 USD. Počet účastníků byl sice výrazně menší než v Main Eventu, o to více strhující podívaná byla už od samotného počátku.

Z vítězství v Super High Rolleru a zisku 1 500 000 USD se radoval Eugene Katchalov, nás však spíše zajímá výborné druhé místo Daniela Negreana. Obdržel za něj rovný milion dolarů a stal se tak nejvíce vydělávajícím turnajovým hráčem všech dob.

Poker na Bahamách jste si nicméně mohli užít i vy. Jak jsme vás již dříve informovali, v PokerStars klientu jste si mohli zahrát řadu satelitních turnajů s mnohdy minimálním zápisným. Že nejde o nic nereálného, letos náležitě doložil i hráč s nickem tombala85. Za pouhých 5 FPP bodů se mu podařilo dostat až do hlavního turnaje. Co může být lepší inspirací a větší motivací než právě obrovský úspěch tohoto pokerového nadšence.

magazin.cz

V klientu PokerStars můžete hrát o účast na různých velkých živých turnajích i nyní. Stačí si jen rozkliknout záložky Turnaje, jít na Kvalifikační a vesele hrát. Hodně štěstí!

A nezapomeňte na naše každodenní Líbimseti turnaje, v nichž je účast zcela zdarma a přitom se dá vyhrát tak mnoho!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!