Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
John Travolta / foto: icelebz.com

Mafie vzkazuje Travoltovi: Máš naši podporu, Johne!

Zapletl se snad slavný herec s zločineckou organizací?

Herec John Travolta, novopečený otec a jedna ze stálic Hollywoodu, má v novém filmu hrát Johna Gottiho – mocného šéfa mafiánské rodiny Gambinů.

Už se kamarádí
Rodina Gottiho, který zemřel v roce 2002 ve vězení ve věku jednašedesáti let, je záměrem nadšena.

Gottiho dcera Victoria vyjádřila za rodinu souhlas a Travolta se prý již setkal s mafiánovým synem Johnem Gottim juniorem. Podepsal také smlouvu, která natáčení biografického filmu umožní.

„Pokud role opravdu připadne Travoltovi, jsem si jistá, že odvede vynikající práci. Už v dřívějších filmech ukázal, že je skvělý charakterní herec. Na role se pečlivě připravuje a na konečném výkonu je to vidět,“ řekla Victoria Gotti reportérům.

Teflonový Don
John Gotti byl ve své době nejmocnějším bossem mafie v USA. Během života byl mnohokrát zatčen, ale jen málokdy odsouzen. Procesy obvykle končily buď osvobozením, nebo nerozhodnou porotou. Kvůli této „nezničitelnosti“ se mu přezdívalo Teflonový Don.

Zákon ho dostihl až v roce 1992. Za třináct vražd, spiknutí za účelem vraždy, vydírání, daňové úniky, bránění spravedlnosti a vybírání výpalného byl Gotti odsouzen k doživotnímu žaláři. Ve vězení o deset let později zemřel na rakovinu hrtanu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3