Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: pokerstars.cz

PokerStars uvádí unikátní Home Games!

Vytvořte si vlastní pokerový klub a hrajte v něm se svými přáteli. Home Games od PokerStars je tu pro vás!

Možná vás už někdy napadlo, jak by bylo prima, kdybyste si ve vašem klientu PokerStars mohli sami vytvářet turnaje podle libosti. Nebo třeba hrát jen se spolužáky a kamarády – prostě přizpůsobit si internetovou hernu hezky k obrazu svému.

A přesně tohle přináší nová položka Home Games obsažená v každé verzi klientu PokerStars. Konečně se tak můžete vykašlat na primitivní prostředí facebookovského pokeru a v plně profesionálním prostředí největší pokerové herny světa si bezplatně založit vlastní klub.

magazin.cz

Nejde přitom o nic těžkého – naopak. Dokonce jsou již zdokumentovány řady případů, kdy se takový pokerový klub povedlo úspěšně založit i v pokeru jinak nemožným domácím mazlíčkům jako jsou křečci, pávi nebo border kolie. Stačí jen naladit váš klient PokerStars, přihlásit se, kliknout nejdříve na nepřehlédnutelnou záložku Home Games a pak ještě na Založit pokerový klub. Vyberete si jméno, heslo, barvu uživatelského prostředí či grafické logo a je to.

Sami si můžete určit, komu heslo do klubu prozradíte. A přímo na vás také bude, jaké turnaje či cash games se budou v klubu hrát. V tomto ohledu jsou možnosti prakticky neomezené. Hold’Em, Omaha, Badugi – přítomny jsou nejen tyhle tři varianty pokeru, ale i všechny další, co kdy kde spatřily světlo světa. Je také jen a jen na vás, jestli se bude hrát o opravdové peníze či jenom o virtuální měnu.

Samozřejmě to budete jenom vy, kdo nastaví jméno a datum turnaje i jeho strukturu. Všechno máte ve svých rukou. A přitom je to tak jednoduché!

magazin.cz

V rámci vašeho pokerového klubu je také vedena dlouhodobá statistika, jak si vy a vaši kamarádi na společných kolbištích vedete, a tak můžete všichni velice přesně zjistit, kdo je skutečně nejlepším pokerovým hráčem.

Nejlepší na celém projektu Home Games je právě to, že si nyní díky  PokerStars můžete v exkluzivním prostředí největší internetové pokerové herny světa zahrát s kamarády, ať už jste kdekoliv.

Pokud by ale vaši přátelé zrovna neměli čas, vězte, že každodenní PokerStars Líbímseti kvalifikační turnaje do nedělních finále jsou stále připraveny. Zahrajte si kterýkoli den zdarma, postupte do finále a urvěte si kus ze senzačního $200 prize-poolu!

A jen tak mimochodem, pamatujte, že vstupenka do nedělního finále, kterou získá vždy prvních deset z každodenní kvalifikace, je uplatnitelná vždy až následující neděli!

Pokud byste přeci jen měli nějaký problém, nebojte se ozvat na e-mail support@pokerstars.com.

Jestli máte ještě stále nejasno v pravidlech pokeru, osvěžte si je přímo s námi!

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1