Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Pokerstars.cz

Zahrajte si na PokerStars o velké finále v Madridu!

Díky kvalifikačním turnajům na PokerStars se můžete s největšími hvězdami pokeru utkat i vy. A stačí přitom tak málo!

Určitě ji znáte. A pokud říkáte, že ne, tak určitě lžete. O čem je řeč? No přece o nejúžasnější sérii pokerových turnajů Evropy PokerStars.com European Poker Tour.

Celá jedna sezóna v kalendáři více méně kopíruje slavné fotbalové soutěže. Začíná v srpnu a pokračuje až do května příštího roku, přičemž zastavit ji nemůže ani tuhá zima, jarní pylová sezóna nebo májový sentiment.

Na turnajích ze série EPT se to jen hemží známými pokerovými tvářemi, výjimkou samozřejmě není účast ani těch největších es – Daniela Negreanu, Jasona Merciera nebo Liv Boeree. Snad na každém z turnajů se také zaručeně setkáte s jediným českým hráčem PokerStars Pro Martinem Hrubým. A samozřejmě, hraje se o obrovské peníze. Vítěz jednoho takového turnaje si přijde klidně na desítky milionů korun!

magazin.cz

Že ovšem taková účast není zadarmo? To nemusí být vůbec pravda! Stačí se pustit do kvalifikačních turnajů na PokerStars!

V klientu PokerStars nejdříve kliknete na Události, poté na EPT a sami dobře uvidíte, že hrát o účast na turnajích EPT se dá už za body častého hráče, neboli FPP. Pokud jich nemáte dostatek, nebo je hra za body pod vaši úroveň, můžete se zkusit kvalifikovat za peníze. I tak mohou být vaše náklady naprosto minimální, neboť buy-iny začínají již na $2.22!

Internetoví kvalifikanti často tvoří většinu startovního pole, což je asi ten nejlepší důkaz, že probojovat se na turnaje se zápisným ve výši €5000 a mnohdy i více, je opravdu možné i při vynaložení minimálních finančních prostředků.

Skutečnou lahůdkou pro pokerové fanatiky je pak každoroční vyvrcholení celé série PokerStars.com European Poker Tour – takzvané Grand Final. V posledních letech se konalo na březích Středozemního moře, v centru evropského hazardu, v Monte Carlu. Letos se však pořadatelé rozhodli pro změnu a pozvali pokerové hráče někam jinam – do Madridu.

magazin.cz

Španělská metropole má opravdu co nabídnout. Kromě mnoha historických památek, stadionu Realu Madrid a pestrého nočního života je to dozajista i opojný pocit hrát poker ve stejném městě, kde již po staletí tlučou žezly své věrné pohunky španělští králové.

Buy-in do tohoto turnaje činí astronomických €10 000, ale díky PokerStars se můžete zkusit do Madridu kvalifikovat mnohem levněji. U PokerStars se navíc nehraje jen o vstupenky, ale i o letenku, ubytování a solidní kapesné navrch zdarma.

Kvalifikační turnaje na Grand Final EPT v Madridu začínají 28. února, již teď si ale můžete zahrát o vstupenky na ostatní turnaje série EPT.

Vyzkoušet můžete také každodenní Líbimseti turnaje na PokerStars. Účast je zcela zdarma a přitom se hraje o slušné peníze!

Že nemáte nainstalovaný klient herny PokerStars a nevíte, jak se zaregistrovat?

A co pravidla pokeru, máte je už v malíku?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!