Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Kvalifikujte se na Eureka Poker Tour!

Díky PokerStars si nyní můžete zahrát velký živý pokerový turnaj skoro zadarmo! Kvalifikujte se i vy!

Eureka Poker Tour je série pokerových turnajů pro hráče střední a východní Evropy a nikoho dalšího. Jde tak na jednu stranu o seriál velkých mezinárodních pokerových turnajů, na jakých jste si vždy chtěli zahrát, na druhou stranu není tak extrémně těžké se na ně probojovat ani se zde prosadit – je zde totiž menší konkurence než například na velkých turnajích ze série PokerStars.com European Poker Tour. Jde tak o ideální katalyzátor vaší pokerové kariéry!

magazin.cz

O sérii Eureka Poker Tour jsme vás již před časem informovali, teď však jde o téma aktuálnější než kdy dříve. Již za dveřmi totiž přešlapává historicky první podnik tohoto seriálu velkých pokerových “živáků” – a hned to bude pražská zastávka.

Jaké to pro vás přináší výhody? Odpadají komplikace s dopravou a ve vašem klientu herny PokerStars můžete v klidu hrát kvalifikační turnaje pouze o vstupenku. V nich vám stačí porazit méně hráčů než v ostatních turnajích, kde se hraje i o ubytování či nějaké kapesné navrch. Někteří z vás možná i důvěrně znají prostory smíchovské Card Casina, kde se bude celý tento pokerový festival odehrávat, a budou mít tak nespornou výhodu domácího prostředí.

magazin.cz

A jak se na Eureka Poker Tour kvalifikovat? Je to naprosto jednoduché. Stačí jen nažhavit váš klient PokerStars, kliknout jednou na Události, dále pak na Speciální a v záplavě různých kvalifikačních turnajů vybírat ty se jmenovkou “Eureka Tour Prague Sat”. Na výběr je z mnoha různých buy-inů i formátů turnaje, takže kvalifikace jsou určeny opravdu pro každého. Buy-in do takové kvalifikace se dá zaplatit již pouhými €2.2, což je sotva 50 Kč. Tak málo za životní šanci ukázat se na velkém živém turnaji. I dva lístky do metra vás dnes stojí více.

O tom, že Eureka Poker Tour nebude žádnou odstrkovanou pokerovou sérií na pokraji zájmu svědčí nejen fakt, že se jí věnují oficiální internetové stránky největší pokerové herny světa PokerStars, ale i skutečnost, že by se zde měli představit minimálně tři profíci z elitního týmu PokerStars Pro, Čech Martin Hrubý, Slovák Dag Palovič (oba také možná dobře znáte z telivizní show Poker Star) a Rumun Toni Judet.

magazin.cz

Pražský turnaj se zápisným €800 (a zatraceně šťavnatým prize poolem) začíná již 17. března, takže neváhejte a kvalifikute se za podstatně menší částku již dnes.

Pokud se náhodou zrovna žádný kvalifikační turnaj nehraje, můžete si svou pokerovou formu prověřit i na každodenních Líbimseti turnajích. Jsou zdarma a kromě jednoho dolaru můžete vyhrát především vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále. A hrají se i v březnu!

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!