Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Ruská elitní jednotka zasáhla proti vibrátoru

Experti na zneškodňování trhavin zasahovali na severu Ruska.

Pracovníci pošty upozornili na podezřelé zvuky vycházející z balíčku. Bližší ohledání ukázalo, že odborný zásah nebyl nutný: vibrátor stačilo prostě vypnout.

Pracovnice pošty měla dojem, že jeden z balíčků podezřele tiká. Přivolaná elitní jednotka neváhala a nic nechtěla riskovat.

„Bezpečnostní síly obklíčily budovu a evakuovaly všechny osoby, které se v té době nacházely uvnitř. V balíčku pak našly vibrátor,“ potvrdila mluvčí pošty.

magazin.cz

Ruská policie je ve stavu zvýšené pohotovosti od ledna, kdy na moskevském letišti Domodědovo vybuchla silná nálož a došlo ke značným ztrátám na životech.

Incident v Karélii se ukázal být povahy spíš erotické než explozivní a naštěstí nedošlo ani k poškození sexuální pomůcky. Pracovníkům pošty byl vibrátor již vrácen a zachoval se i obal původního balíčku, takže poputuje dále a snad se již bez dalších expertních zásahů dostane do rukou ženy, která si jej objednala.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8