Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Užijte si květen s turnaji zdarma na PokerStars!

Samozřejmě ani v květnu nezůstanete ochuzeni o sérií freerollových turnajů na PokerStars, v nichž můžete vyhrát stovky dolarů zcela bez rizika!

Věříme, že turnaje, které pro vás den co den pořádá největší internetová herná pokeru na světě PokerStars v exkluzivní spolupráci s portálem Líbimseti.cz již dobře znáte, přesto asi neuškodí drobné ani drobné zopakování toho nejdůležitějšího.

Den co den od 18:00 můžete ve vašem klientu PokerStars najít pod záložkami Turnaje a Privátní turnaje s názvem Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. Vstupné do nich je zcela zdarma a vyhrát se kromě jednoho dolaru dá především vstupné na pravidelná nedělní finále.

Ty se hrají, samozřejmě každou neděli, od 19:00 a nalézt je můžete na stejném místě jako denní kvalifikace, avšak pod názvem $200 Libimseti Týdenní Freeroll. zde už se týden co týden hraje o senzačních $200.

Než se povíme, komu z vás se nejvíce zadařilo v dubnových finále, pro jistotu vás ještě upozorňujeme, že úspěšným absolvováním kvalifikačního turnaje (rozuměj zisku vstupenky do nedělního finále), získávate nárok na účast ve finálovém turnaji až v neděli NÁSLEDUJÍCÍHO týdne. Co to v praxi znamená?

Pokud jste skončili či skončíte na 1.–10. místě v kvalifikačním turnaji konaném:

25. dubna–1. května, hrajete své finále v neděli 8. května
2.-8. května, hrajete své finále v neděli 15. května
9.–15. května, hrajete své finále v neděli 2. května
16.–22. května, hrajete své finále v neděli 29. května
23.–29. května, hrajete své finále v neděli 5. června
30. května –5. června, hrajete své finále v neděli 12. června.

Nuže a kdo že ovládl Líbimseti turnaje v dubnu?

magazin.cz

Ten první, co byl na programu hned 3. května, se nejvíce podařil hráči Nixxik. S A9 porazil A7 kyselaka a odnesl si skvělých $60 za první místo. Na kyselaka čekala také dosti přijatelná cena útěchy v podobě $40.

Napínavý byl i heads up o týden později. V tom se nakonec z vítězství radoval Makisek, když s A4 rozbil díky nevídaným čtyř osmičkám na boardu hráče hendooo9, jenž do tohoto souboje vstupoval K7.

No a na závěr se ještě podíváme na poslední turnaj měsíce dubna. Ten nakonec ovládl InRiva1Trust. S KQ měl proti Q5 hráče Luukas789 od začátku jasně navrch a board 83344 to jen a jen potvrdil.

magazin.cz

Stanete se hrdinou měsíce května právě vy?

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!
Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11 000$!

Každý den si můžeš od 18:00 zahrát turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Ty se konají vždy v neděli v 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny květnové kvalifikace je: LSFREEROLL9

Více se o pokerových turnajích Líbimseti dozvíte také zde.

Neznáte pravidla pokeru? Naučte se je s námi!

Klient PokerStars nainstalovaný máte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2