Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Série PokerStars EPT napínavě finišuje!

Již sedmá sezóna jedné z největších světových sérií pokerových turnajů je krůček od svého vyvrcholení. Komu se na evropských stolech daří nejvíce?

Sérii PokerStars.com European Poker Tour zná jistě každý náš pravidelný čtenář. Během své aktuální sedmé sezóny se už největší pokeroví profíci světa podívali do 11 různých evropských metropolí a v lednu navíc i na Bahamy, kde turné evropských turnajů pravidelně hostuje. Bezesporu si pamatujete také na prosincový mítink v pražském Hiltonu. I sem se sjeli ti nejlepší z nejlepších, aby si to rozdali na život a na smrt a především o desítky milionů korun.

Ačkoli narozdíl od minulého ročníku se v 7. sezóně zatím žádnému českému hráči nepodařilo vyhrát žádný hlavní turnaj, určitě nejde ani optikou fanouška našich pokerových vyslanců o žádný zpackaný ročník. Ještě na podzim 2010 se totiž jediný český zástupce týmu elitních pokerových profíků PokerStars Pro Martin Hrubý probojoval na EPT Vídeň až do heads upu.

Měl v něm velmi blízko k vítězství a i když se mu ho nakonec ukořistit nepodařilo, zanechal ve Vídni jen těžko zavanutelnou stopu. Po cestě do souboje posledních dvou hráčů celého turnaje se mu podařilo dokonce vyřadit i slavného Dianela Negreana.

magazin.cz
Tohle vše je už však dávno pryč. Před pár dny byl dohrán předposlední turnaj 7. sezóny – italské EPT San Remo. Právě zde loni triumfovala mezi fanoušky převelice oblíbená profesionálka Liv Boeree, sličná to Britka s logem týmu PokerStars Pro na prsou.

Obhajoba turnajového titulu jí sice letos nevyšla, přesto však trofej pro vítěze zůstává i nadále za kanálem La Manche. Postaral se o to totiž čtyřiadvacetiletý Angličan Rupert Elder. Na finálový stůl nastupoval jako chipleader a svou pozici úspěšně hájil až do samého závěru, v němž pokořil i mladého, dvacetiletého německého supertalenta světového pokeru Maxe Heinzelmanna z krajiny kartám zaslíbené, Bádenska-Württemberska.

Triumf v jediném turnaji, na nějž jste se mohli probojovat i prakticky zdarma prostřednictvím kvalifikací ve vašem klientu PokerStars, mu vynesl neuvěřitelných €930 000, tedy přes 22 milionů korun. To se pak sakra vyplatí hrát poker, že?

V 7. sezóně PokerStars.com European Poker Tour nás čeká ještě jeden velký turnaj a bude to dokonce hned ten největší – EPT Grand Final v Madridu. I zde budeme jistě moci držet palce minimálně Martinu Hrubému při cestě za dalším historickým úspěchem pro české barvy.

EPT Grand Final začíná již za pár dní, takže se bohužel zdarma prostřednictvím klientu herny PokerStars kvalifikovat nestihnete, přesto nemusíte příliš smutnit. Stačí si totiž kdykoliv váš pokerový klient otevřít, rozkliknout záložku Události a vybírat si z nepřeberného množství satelitních turnajů všech různých buy-inů i formátů.

magazin.cz

S PokerStars se prostě nikdy nebudete nudit. A je tomu tak i díky každodenním turnajům, jež největší internetová herna pokeru na světě pořádá v exkluzivní spolupráci s portálem Líbimseti. Znáte je?

Líbimseti turnaje se hrají každý den a účast v nich je zdarma. Nejenže jsou opravdu naprosto zadarmo a dá se v nich získat libový dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Květnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!