Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Vsadil na koně jednu libru, vyhrál statisíce

Snová sázka se povedla anglickému milovníku dostihů.

Vsadil 1 libru (27 Kč) na kombinaci výsledků sedmi koní... A trefil se do černého. Sázková kancelář William Hill muži, který si přeje zůstat anonymní, vyplatila 353 000 liber (cca 9,8 milionu Kč).

Rozvedený muž, který se sám stará o děti, před pěti lety prodělal operaci srdce a od té doby je bez práce. V rozhovoru s reportéry Daily Telegraph přiznal, že na tom byl finančně hodně špatně.

magazin.cz

„Jsem v šoku. Pravidelně si dávám tyhle malé sázky a všichni mi říkají, že jsem se zbláznil. Párkrát jsem trošku vyhrál, ale tohle je naprosto neuvěřitelné. Úplně se mi z toho zatočila hlava. Prostě jsem nemohl pochopit výpis z banky. Nejdříve jsem si myslel, že dostanu vyplaceno tak dvacet tisíc, ale pak přišel syn a vysvětlil mi, že jsem vyhrál opravdu velký balík,“ říká šťastný výherce.

Za výhru si chce koupit dům a rád by své navštívil sestry, které žijí v zahraničí. „Ze všech našich zákazníků za celou dobu naší existence měl tenhle největší štěstí,“ přiznává mluvčí sázkové kanceláře.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2