Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Negreanu / foto: Shutterstock

Červen ve znamení turnajů s PokerStars

Chcete si zadarmo zahrát poker a ještě si absolutně bez rizika přivydělat pár stovek dolarů? Pak neváhejte číst dále!

Už je jistě znáte. Cože, koho? No přeci pravidelné turnaje, které pro vás pořádá největší internetová herna pokeru na světě PokerStars v exkluzivní spolupráci s portálem Líbímseti!

Každý den v týdnu můžete i ve vašem klientu herny PokerStars nalézt pod záložkami Turnaje a Privátní turnaj s názvem Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. Heslo do něj se dozvíte na konci tohoto článku. To je zároveň vše, co potřebujete k účasti v každodenních kvalifikacích, vstupné do nich je totiž zcela zdarma!

Jak už název této kvalifikace napovídá, hlavním důvodem, proč ji (tedy snad) budete hrát, je skvělá skutečnost, že prvních deset hráčů celkového pořadí dostane kromě fajnového jednoho dolaru především volnou vstupenku do pravidelného nedělního finále! To najdete na stejném místě jako denní kvalifikace, jen pod názvem $200 Libimseti Týdenní Freeroll.

V nich se týden co týden utkáte o podíl z parádního prize poolu $200, čili přibližně 3 500Kč. To vše každý týden v neděli a bez investice jediného eura, dolaru či centu!

A komu se nejvíce dařilo v květnových Líbimseti turnajích?

magazin.cz

První máj si výhrou šedesáti dolarů řádně osladil SuFFiX23, jenž s párem es porazil J7 protihráče Simitoma. Svou výhru pak oslavil nespoutaným zvoláním radostného “olééééééééé”.

Jako vydařený měsíc si mohou květen odškrtnout i Lyandriel, jenž si pro svých 60 dolarů dokráčel 15. května a PaoloLXXVI, kterému se ten samý majstrštyk podařil hned o týden později. Ani poražení z heads upů však nikterak nesmutnili. $40 za 2. místo jistě potěšilo každého z nich.

magazin.cz

Peníze přitom bere hned dvacítka z maximálního počtu 70 účastníků, takže vaše šance si bez rizika zvětšit pokerový bankroll, je v Líbimseti turnajích na PokerStars.cz značně velká!

Závěrem vás ještě pro jistotu upozorňujeme, že úspěšným absolvováním kvalifikačního turnaje (rozuměj zisku vstupenky do nedělního finále), získáváte nárok na účast ve finálovém turnaji až v neděli NÁSLEDUJÍCÍHO týdne. Co to v praxi znamená?

Pokud jste skončili či skončíte na 1.–10. místě v kvalifikačním turnaji konaném:

23.–29. května, hrajete své finále v neděli 5. června
30. května–5. června, hrajete své finále v neděli 12. června
6.–12. června, hrajete své finále v neděli 19. června
13.–19. června, hrajete své finále v neděli 26. června
20.–26. června, hrajete své finále v neděli 3. července
27. června–3. července, hrajete své finále v neděli 10. července.

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!
Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11 000$!

Každý den si můžeš od 18:00 zahrát turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Ty se konají vždy v neděli v 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny červnové kvalifikace je: LSFREEROLL10

Více se o pokerových turnajích Líbimseti dozvíte také zde.

Neznáte pravidla pokeru? Naučte se je s námi!

Klient PokerStars nainstalovaný máte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3