Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.odee.com

Nejbláznivější pisoáry široko daleko

Znáte to – když člověk musí, tak musí. Některé toalety však dokáží zaskočit. Nevěříte? Tady jsou...

No teda, koukni na to!
Pokud se někdy budete zdržovat v Queenslandu na Novém Zélandu, a zastihne vás „malá potřeba“ určitě si rozmyslete návštěvu luxusního komplexu Sofitel Queenstown Hotel and Spa. Tady mají totiž velmi prazvláštní pánské záchody. Nad pisoáry jsou totiž zvěčněné lokální modelky, které se (s velkým) zájmem dívají na vaše čurající mužství. Někoho tato společnosti mile překvapí, ale jsou i tací, kteří mohou pocítit rozpaky. Vedení hotelu, jehož jsou toalety součástí tvrdí, že nápad s modelkami na WC je vtip: „Toalety jsou na to, aby si člověk „odlehčil“ a my jsme zase tímto způsobem chtěli odlehčit atmosféru celého hotelu.“ To se jim opravdu povedlo!


Tak trochu porno záchod
Konat potřebu do ženských útrob může připadat mnohým nevkusné. Nicméně jsou situace, kdy člověk popře svá přesvědčení a zvítězí příroda...

magazin.cz

Na WC jako ve svatyni
Šokovat se dá všelijak. Majitel těchto záchodků je ale jednoznačně ateista. Jinak by ho totiž nemohlo napadnout použít křesťanský symbol – Boží matku – jako motiv pánského pisoáru. Jedno je však jisté, Katolíci či křesťansky smýšlející muži by si na tomto záchodě neulevili.

magazin.cz

V intimní chvíli s manekýnkami
Vyprazdňování močového měchýře je bezesporu intimní záležitost, která vyžaduje určitou dávku soukromí. V obchodním centru v portugalském městě Joao da Madeira však toto přání nerespektují. U mušlí je naaranžovaná výkladní skříň s figurínami dlouhonohých modelek. Milovníkům soukromí nezbývá než zavřít oči, vykonat potřebu a co nejrychleji zmizet.

magazin.cz

Když se čůrá pěkně z výšky
Německá banka Commerzbank sídlí i ve Frankfurtu. Její šéfové si svého vysokého postavení užívají i na záchodě. Pisoáry jsou umístěny v nejvyšších patrech skleněného mrakodrapu. Takže při vykonávání potřeby to vypadá, jako by bankovní špičky močily na celý svět.

magazin.cz

magazin.cz
Veřejné záchodky na veřejnosti
Močit na veřejnosti je prý neslušné. V některých kulturách je však naprosto běžné, že existují buňky s tak malou zástěnou, že člověk vykonávající svou malou potřebu je ostatním lidem na očích.

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější...
V hongkongském hotelu Peninsula jsou záchody jen pro silné nátury a hledače senzací. Nad pisoárem se vyjímá zrcadlo, které zaznamenává veškeré dění u mušle. Pokud se na záchod dostanete během dne, máte skvělý výhled na hongkongský přístav.

magazin.cz

Dejte góóól
Pisoár s fotbalovým zázemím potěší zejména sportovní fanoušky. Ti, kteří mají dostatečné množství „paliva“, mohou zkusit tah na branku. A je tu góóól!

magazin.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!