Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dostaňte se s PokerStars zdarma na velký turnaj!

Díky nové akci online pokerové herny PokerStars Main Event Passport je nyní cesta na velký turnaj otevřena naprosto pro každého!

Že není žádný problém probojovat se díky největší internetové herně pokeru na světě PokerStars zadarmo, případně s investicí pouhých pár drobných, na prakticky jakýkoliv významný turnaj kdekoliv na naší milované planetě Zemi, to jistě již dobře víte. Tentokrát si však pro vás lidé z PokerStars připravili opět něco výjimečného.

Až do 3. července můžete i ve vašem klientu herny PokerStars nalézt pod sekcemi Události a Cestovní pas celou řadu různých turnajů s různými buy-iny, přičemž všechny vás povedou ke stejnému cíli – akvizice vlastního Main Event Passportu. A k čemu že vám tento unikátní Cestovní pas bude dobrý?

magazin.cz

Main Event Passport = balíček v hodnotě $13 000, který vám zajistí buy-in do vámi vybraného pokerového turnaje, ubytování v hotelu a navrch luxusní kapesné, jež v pohodě pokryje třeba veškeré cestovní náklady. Z jakýchpak turnajů si budete moci vybírat svůj první velký životní main event?

Předně je to nejprestižnější turnaj pokerové sezóny, main event WSOP. Jeho vítěz se navždy zapíše do pokerové síně slávy a navrch si odnese něco kolem neuvěřitelných 9 milionů dolarů, čili asi 160 milionů korun. Pokud byste však třeba měli na červenec už jiné plány, můžete vzít zavděk i podnikem z evropské série EPT, asijské AAPT nebo latinskoamerické LAPT. Jako třešnička na dortu se pak nabízí mezi pokerovými profíky velice oblíbený main event na PokerStars Caribbean Adventure – tradiční lednový pokerový festival v luxusním hotelu Atlantis Resort uprostřed Karibiku.

magazin.cz

Je přitom jen na vás, jakým stylem se pokusíte urvat svůj vlastní Main Event Passport. Můžete hrát turnaje za peníze, v nichž vždy několik nejlepších hráčů okamžitě získává kýžený Cestovní pas – přitom se sami můžete rozhodnout, jestli chcete do této skvělé příležitosti investovat větší sumu anebo naprosté minimum.

Získat svůj Cestovní pas lze ale také v turnajích za FPP – body častého hráče.

A nakonec můžete zkusit postupnou kvalifikaci prostřednictvím tzv. Steps. Začnete v Step 1 (anebo i výše, ovšem musíte pak zaplatit o něco dražší buy-in) a postupně se vyšplháte až ke svému Cestovnímu pasu!

magazin.cz

Vaše možnosti jsou neomezené a budou ještě více, až se vám podaří uspět v main eventu vašich snů! Více se o akci Main Event Passport dozvíte také zde, na oficiálních stránkách PokerStars. Hodně štěstí, neohrožení pionýři pokeru!

Protože o svůj Cestovní pas si můžete zahrát kdykoliv, nic vám tak nebrání pokračovat v účasti v tradičních oblíbených Líbimseti turnajích! Zahrát si je můžete každý den od 18:00.

Účast v nich je zdarma a dá se v nich získat navrch nějaký ten americký dolar k dobru. Především v nich však můžete vyhrát lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o bombastických $200!). Červnové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!