Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zahrajte si na PokerStars o $100 000!

Tahle skvělá zpráva se týká výhradně těch z vás, kteří ještě neprovedli svůj první vklad na PokerStars. Odhodlejte se právě teď a zahrajte si zdarma o $100 000!

Provést svůj první vklad na PokerStars je tak snadné. Pokud nevěříte, sami se přesvědčte v našem podrobném návodu. Podle něj si stáhněte pokerový klient herny PokerStars a po úspěšné registraci stačí už jen kliknout na položku Pokladna a pokračovat jedním klikem do záložky Vklad.

Zde si můžete již vybrat jeden z mnoha způsobů vložení peněz na váš PokerStars účet. Proč byste se však k tomu měli odhodlat právě teď? No přeci kvůli unikátní a časově omezené akci herny PokerStars určené právě pro vás, kteří jste ještě nikdy žádný vklad na PokerStars neprovedli!

magazin.cz

Stačí jen uskutečnit váš první peněžní vklad do 4. července 2011, konkrétně do čtyř hodin ráno. Pokud přitom do příslušné kolonky vepíšete speciální bonusový kód 100K, budete mít nárok nejen na tradiční 100% bonus do výše $600, ale především na účast v každodenních freerollech o $1000. A protože se jich dohromady odehraje celých sto, zahrajete si dohromady o podíl na neskutečných sto tisíci dolarech, čili asi 1,7 milionu korun!

Tyto speciální freerollové turnaje naleznete v sekcích Turnaje a Freeroll pod názvem $1,000 Depositor Freeroll. Rozehraje se jich každý den pět, a to od 00:00, 04:00, 12:00, 16:00 a 20:00, hrát přitom můžete klidně všechny až do skončení celé akce. To samozřejmě znamená, že čim dříve svůj první vklad uskutečníte, tím více si můžete z celkové dotace $100 000 uloupnout.

magazin.cz

Jak můžete vidět z obrázku, čeští a slovenští hráči rozhodně nejsou v této akci nikterak bez šance. Například v turnaji konaném 14. června zrovna zvítězil slovenský hráč s nickem zeus9O. Takže jemu gratulujeme a vám přejeme mnoho štěstí a co nejlepší start do vaší pokerové kariéry!

A nezapomeňte, že i nadále probíhají vaše oblíbené Líbimseti turnaje! Zahrát si je můžete každý den od 18:00.

Účast v nich je zdarma a dá se v nich získat navrch slavný to americký dolar. Především v nich však můžete vyhrát lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o bombastických $200!). Červnové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!