Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Užijte si prázdniny s turnaji zdarma!

Ani o horkých letních měsících vás nenechá herna PokerStars ve štychu, turnaje zdarma o stovky dolarů jsou pro vás připraveny tak jako vždy!

Ať už si budete užívat jedny z posledních středoškolských prázdnin, zasloužené vysokoškolské či si už jen na vašem zaměstnavateli vyberete nějaký ten týden dovolené, můžete si být jisti, že největší pokerová herna světa PokerStars vás nenechá v nečinném klidu ani tehdy!

I v červenci tu totiž pro vás budou v klientu herny PokerStars připraveny exkluzivní Líbimseti turnaje, samozřejmě nikterak neošizené!

magazin.cz

Co to v praxi znamená? Že i nadále budete moci každý den ve vašem klientu PokerStars nalézt pod sekcemi Turnaje a Privátní turnaj s názvem Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. Tahle kvalifikace začíná den co den v 18:00, vstup do ní je naprosto zdarma a kromě solidního dolaru v ní můžete získat především jednu z deseti vstupenek do bohatě honorovaných nedělních finále.

Ta jsou už pravidelně zlatým hřebem každého víkendu pro všechny ty z vás, kdo milují či alespoň mají rádi poker. Přestože se jich neúčastní nikdy více než 70 hráčů (deset nejlepších z každé kvalifikace v týdnu), rozdělí mezi ně herna PokerStars jen tak ze své dobré vůle parádních 200 dolarů, čili asi 3 500Kč!

Pokud se do vysněného nedělního finále opravdu kvalifikujete, naleznete ho také pod záložkami Turnaje a Privátní, jmenovat se pak bude $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Zabojovat si každý týden bez jakékoliv investice o podílu na úžasném prize poolu $200? A to už dokáže proslunit nejedno upršené léto!

magazin.cz

Podaří se vám napodobit například hráče Užábek, jenž hned v prvním červnovém finále porazil na cestě za triumfem 66 těžkých protivníků a dokráčel si pro $60 za 1. místo? Ačkoli jsou Líbimseti turnaje otevřeny hráčům z České republiky i Slovenska, tenhle se stal kořistí výhradně českých hráčů – z Česka pocházel nejen vítěz Užábek, ale i druhý v pořadí ThomyCZ (dostal 40 dolarů), třetí Jarek_klimo (30 doláčů) a čtvrtý JohnCZE (20 babek). Gratulejeme jak jim, tak i všem ostatním úspěšným hráčům z měsíce června!

Jestli je v červenci napodobíte, to je opravdu jen a jen na vás. My doufáme, že ano!

Závěrem ještě prosím věnujte pozornost následujícím řádkům: úspěšným absolvováním kvalifikačního turnaje (rozuměj zisku vstupenky do nedělního finále), získáváte nárok na účast ve finálovém turnaji až v neděli NÁSLEDUJÍCÍHO týdne. Co to v praxi znamená?

Pokud jste skončili či skončíte na 1.–10. místě v kvalifikačním turnaji konaném:

20. června–26. června, hrajete své finále v neděli 3. července
27. června–3. července, hrajete své finále v neděli 10. července
4.–10. července, hrajete své finále v neděli 17. července
11.–17. července, hrajete své finále v neděli 24. července
18.–24. července, hrajete své finále v neděli 31. července
25. července–31. července, hrajete své finále v neděli 7. srpna.

magazin.cz

PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!
Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11 000$!

Každý den si můžeš od 18:00 zahrát turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Ty se konají vždy v neděli v 19:00.

Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.

Heslo pro všechny červencové kvalifikace je: LSFREEROLL11

Více se o pokerových turnajích Líbimseti dozvíte také zde.

Neznáte pravidla pokeru? Naučte se je s námi!

Klient PokerStars nainstalovaný máte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2