Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Exkluzivní dámské turnaje v pokeru jsou tu!

Poker je pro všechny! Právě tohle heslo převádí nyní do praxe herna PokerStars v podobě mnoha turnajů určených výhradně pokerovým hráčkám!

Je to určitě jedna z věcí, kterou máme na pokeru všichni tak rádi. Tahle hra prostě nedělá žádné rozdíly mezi pohlavími. Žena zde má stejnou šanci na výhru jako muž. A realita to už nejednou potvrdila, ať už při vítězství Vicky Coren na EPT Londýn či triumfu Liv Boeree v San Remu.

O to větší je škoda, že pokerové hráčky jsou oproti svým mužským kolegům u pokerových stolů stále v takové drtivé menšině. Co s tím? Proč si holky nechtějí hrát?

magazin.cz

To nevíme. Tají to. Ale s exkluzivními akcemi největší internetové herny pokeru na světě PokerStars určenými výhradně slečnám a dámám všeho věku se to jistě brzy změní. A na co že se mohou pokerové hráčky těšit?

Zaprvé je to tzv. Women’s Poker League – Ženská pokerová liga. O co jde? Každý den se konají i ve vašem klientu PokerStars (záložky Turnaje a Vše) dva turnaje s buy-inem $0.10 a dva s $1.10 určené výhradně pokerovým hráčkám. Hrát můžete i zadarmo, v pravidelných nedělních freerollech se totiž dá vyhrát hned 100 vstupenek do $0.10 turnaje.

Díky Women’s Poker League můžete získat vstupenku do satelitního turnaje na Mistrovství světa v online pokeru WCOOP, zároveň se však můžete prosadit i v jejím dlouhodbém hodnocení, což vám kromě řady finančních odměn může přinést i vstupenky na velké živé pokerové turnaje!

Více se o téhle akci dozvíte zde a zde.

magazin.cz

A věřte, milé hráčky, že to není ještě zdaleka vše. Chcete se zadarmo mrknout do samého centra Londýna, jemuž i v současných turbulentních časech vládnou hlavně nákupy a zábava? Pak se nezapomeňte každý den od 21:15 účastnit kvalifkačního turnaje Turbo Freeroll 1. kolo v klientu herny PokerStars pod sekcemi Události – EPT – Vše.

Pokud se vám zadaří, můžete se úplně zadarmo kvalifikovat až na exkluzivní ženský turnaj Ladies’ Event na EPT Londýn 2011! Kromě vstupného vám navíc herna PokerStars zaplatí i luxusní hotel a přihodí dostatečné kapesné navrch! Pro více informací mrkněte sem.

Pokud se zrovna nehraje žádný dámský turnaj, můžete samozřejmě i nadále hrát tradiční Líbimseti turnaje. A to i pokud náhodou žena nejste, Líbimseti turnaje tu jsou totiž naprosto pro všechny! Zahrát si je můžete každý den od 18:00, účast v nich je zcela zdarma a dá se v nich získat kromě jednoho dolaru i lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o bombastických $200!). Srpnové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!