Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Potřebujete univerzální nabíječku?

Varta V-Man HomeStation – komplexní řešení nabíjení...

magazin.cz
Nabíječka umožňuje dobíjet až 4 připojená zařízení. Tři pomocí konektorů na přímo na V-Man HomeStation, čtvrté pak přes integrovaný USB konektor. Přiložené adaptéry jsou určeny pro drtivou většinu aktuálních zařízení na trhu (mobily, GPS, PlayStation Portable, iPod, iPhone atd.). Adaptéry jsou otočné a lze je různě nastavit tak, aby se na základnu zařízení vešly všechny produkty najednou. Takže i v případě, kdy jsou některá zařízení větších rozměrů, není problém je všechny na HomeStation umístit.

magazin.cz

Nechybí dokonce ani slot pro nabíjení 2× AA nebo AAA baterií (cca 15–17 h). Home Station je vybaven tlačítkem, které umožnuje zařízení zcela vypnout a ve stand-by režimu tak nespotřebovává žádnou elektrickou energii. Přiložen je i speciální držák na adaptéry, který lze šikovně připojit k V-Manu nebo lze adaptéry skladovat odděleně, a zmenšit tak velikost nabíječky. Nabíječku seženete za 1559 Kč, na další zajímavé výrobky se můžete podívat zde.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!