Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Reprezentujte Česko v pokeru!

Chtěli byste hrát poker oblečeni do národních barev a reprezentovat tak ve své oblíbené hře Českou republiku? Díky PokerStars nyní můžete!

Přáli jste si vždy být váženými reprezentanty své milované vlasti, ale ve fotbale vám to krutou shodou okolností nevyšlo? Nevadí, s PokerStars to přeci jen ještě do nároďáku dotáhnete!

Když se vám podaří projít kvalifikačním sítem, zahrajete si za Českou republiku v prestižním World Cup of Poker – Mistrovství světa v pokeru a pokud uspějete i tam, podíváte se v pokerovém reprezentačním dresu i do Karibiku, na tradiční PokerStars Caribbean Adventure, kam zamíří sedmička nejlepších z WcoP.

Co by vás teď mělo zajímat nejvíce, to jsou kvalifikace o pozice v národním týmu. Proběhnou 20. a 21. srpna v klientu herny PokerStars, konkrétně pod sekcemi Události a World Cup. Více o kvalifikacích pro Českou republiku se dozvíte zde. Nezapomeňte také, že k východoamerickému času označenému „ET“ si musíte pro ten středoevropský přičíst vždy 6 hodin.

magazin.cz
Z přiložené tabulky můžete také vidět, že i v pokeru bude stejně jako ve fotbale vaše úloha jasně daná: brankář, obránce, záložník či útočník? To je na vás a vaši ochotě zaplatit příslušný buy-in. Smysl to má ve skutečnosti takový, že jako záložník budete muset k nominaci do národního týmu díky vyššímu buy-inu porazit méně protivníků než jako brankář. Pozice útočníka je vyhrazena jen pro 10 nejlepších hráčů dané země dle dlouhodobého hodnocení TBL, většiny z vás se tak týkat nebude.

Co vás čeká, pokud prorazíte až do pokerového nároďáku? Souboj s Rumunskem, Spojeným královstvím, Polskem, Bulharskem, Švýcarskem, Irskem, Slovenskem, Srbskem a Výběrem zbytku světa. Pokud budete vy a vaši kolegové z řad internetových kvalifikantů a uznávaných profesionálů úspěšní a tuto skupinu vyhrajete, bude vaše cesta na bahamský PokerStars Caribbean Adventure zcela volná!

magazin.cz

Mimo kvalifikací na Mistrovství světa v pokeru můžete i nadále hrát každý den od 18:00 také vaše oblíbené Líbimseti turnaje. Účast v nich je zcela zdarma a dá se v nich vyhrát nějaká ta tvrdá americká měna. Především v nich ale můžete získat lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200, tedy asi 3500 Kč!). Srpnové heslo naleznete zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!