Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyhraje český tým EURO 2012? Virtuálně určitě.

EA Sports u příležitosti nadcházejícího fotbalového mistrovství Evropy přichystalo sportovní simulátor UEFA EURO 2012.

Skalní fotbaloví fanoušci už mají určitě nakoupené lístky na Městský stadion v polské Vratislavi, kde se odehrají zápasy českého národního týmu. O tom, zda naši reprezentanti dokážou postoupit alespoň ze základní skupiny, se rozhodne na hřišti až na začátku června. Už nyní ovšem můžete o evropské zlato bojovat alespoň virtuálně ve hře UEFA EURO 2012 od EA Sports.

 

magazin.cz

 

Fotbalové šílenství

Tato oficiální licencovaná videohra k šampionátu ovšem nevychází samostatně, ale jako placené digitální rozšíření pro majitele aktuálního ročníku FIFA 12. Pokud tedy tuto hru vlastníte, můžete si od 24. dubna nové rozšíření stahovat a pokusit se třeba dovést český národní tým až k zisku evropského zlata. Herní mechanizmy včetně nového propracovaného fyzikálního modelu zůstávají zachovány, tudíž se hráči FIFA 12 mohou cítit jako doma.

 

magazin.cz

 

UEFA EURO 2012 nabízí všech třiapadesát národních týmů členských zemí UEFA včetně České republiky, osm oficiálních stadionů turnaje a především velkolepou atmosféru jedné z nejsledovanějších sportovních událostí planety. V čele reprezentace své země se fanoušci mohou zapojit do turnajového režimu UEFA EURO 2012 online proti dalším celkům ve fázi základních skupin, postoupit do vyřazovacích bojů a nakonec se porvat o šanci získat titul mistra Evropy.

 

magazin.cz

 

Hra má k dispozici funkci neustále aktualizovaných reálných událostí z průběhu kvalifikace i samotného turnaje UEFA EURO 2012, které hráčům umožní znovu prožít všechny dramatické okamžiky. Zcela nový režim Expedition umožní hráčům vybudovat, spravovat a vést vlastní tým proti dalším evropským reprezentacím a vymýšlet ideální strategii k podmanění fotbalové Evropy. K vedení svého týmu v roli kapitána si fanoušci vybírají oblíbeného evropského hráče nebo vlastního virtuálního profíka z hlavní hry FIFA 12.

 

magazin.cz

 

Datadisková cena

Doporučená maloobchodní cena UEFA EURO 2012 na konzolích je stanovena na 539 Kč, resp. 1800 bodů MS Points. Na platformě PC je cena 499 Kč, resp. 2500 FIFA Points. Od 6. dubna 2012 navíc došlo ke snížení ceny FIFA 12 na 799 Kč za PC verzi a 999 Kč za verzi pro herní konzole PlayStation3 a Xbox 360.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1