Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Dostaň se zdarma na křest alba skupiny Sto zvířat

Skupina Sto zvířat vydává své další album „Sto dvacet!“

V březnu letošního roku vydá skupina STO ZVÍŘAT své další album „STO DVACET!“ Jedná se o živý záznam koncertu z pražské vyprodané Incheba Arény z října loňského roku, kde vyvrcholilo celoroční turné k dvaceti letům kapely.

 

Album obsahuje 15 písniček, které tvoří páteř zvířecího repertoáru, a najdeme tak na něm hity ze všech předchozích alb, kterých STO ZVÍŘAT za dvacet let své existence vydalo sedm. Proto nebude chybět ani Nejkratší cesta, Nikdy nic nebylo, Škola, Dáma s čápem, Vrány, Skandál a další. Na zvukové stránce alba se podíleli stálí spolupracovníci kapely Tomáš Jakl, Karel Šváb a Vláďa Pecha.

 

Součástí CD bude i videoklip k písni Škola. Album doprovodí, pro Zvířata typický, výpravný booklet s množstvím fotografií, a rovněž vložený plakát se všemi historickými sestavami kapely. Album „STO DVACET!“ vyjde stejně jako dvě předchozí alba na značce 100promotion. Křest alba proběhne 27. března 2011 v pražském Paláci Akropolis, následovat bude šňůra po mimopražských klubech, studentských majálesech a letních festivalech (cca 30 koncertů).


 
Soutěž o 5× 1 vstupenku na akci STO ZVÍŘAT – KŘEST CD, 27. 3. 2011, Palác Akropolis
slosování 21. 3. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.palacakropolis.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!