Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zdarma na divadelní komedii, kde své schytal i David Rath

Ve hře drsně uráží Klause i Topolánka!

Vlastenecká komedie Františka Ringo Čecha se zpěvy a tanci je o statečném boji Čechů proti bruselské tyranii a také o lásce nezbedného poslance ke krásné Missce a o šlechetném prezidentovi.

 

Tato komedie je velmi tvrdou politickou satirou na současné poměry a situaci na české politické scéně. Děj hry zasadil autor František Ringo Čech do Kocourkova a nastavuje zrcadlo politikům, podnikatelům, ale i obyčejným lidem. Nemíří nalevo ani napravo a ukazuje idioty, se kterými se v životě divák střetává na každém kroku. Vystupují v ní blbci z celého širokého politického spektra. Není tu nic podobného, co by potěšilo diváka vtipnou komedií o blbcích kolem nás a našem společném soužití s nimi.

 

 

Spokojený divák si ze hry odnáší naději, že Češi a Moraváci šťastně přečkají čas prvobytně pospolné tržní ekonomiky, za okny zuřící demokracie a bruselského útisku úřednickou tyranií! „Lež a nenávist dostane od pravdy a lásky tak strašně do držky, že se z toho posere!“ (Váš F. Ringo Čech) Hrají: František Ringo Čech, Uršula Kluková, Jaroslav Sypal, Petr Martinák, Pavel Novotný, Martha Olšrová, Milan David. Předprodej vstupenek byl zahájen!


 
Soutěž o vstupenky na představení DIVADLA F. R. ČECHA – NA BRUSEL VÁVRO!, 16. 3. 2011 v 19:00, Divadlo u Hasičů.
slosování 10. 3. 2011
SOUTĚŽNÍ OTÁZKU NAJDETE ZDE
správnou odpověď hledejte na www.pragokoncert.com

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!