Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Après Ski připraví na zimní sezónu bez stresů a zdarma

Soutěž o 12x1 poukaz na SNOWKITING KURZ STEP 0. Cenu věnoval pořadatel akce APRÉS SKI - FESTIVAL ZIMNÍCH RADOVÁNEK, 15.–16.10.2011, Praha, Rašínovo nábřeží.

Tradičním veletrhům nudy na okraji města zvoní hrana. Únavné bloudění labyrintem neosobních stánků můžete od letošního října hodit za hlavu i Vy. Do centra Prahy přichází nultý ročník akce Après Ski.


magazin.cz
Na náplavce Rašínova nábřeží se návštěvníkům otevře celý svět nadcházející zimní sezóny. Přes 8000 čtverečních metrů poctivé pražské dlažby se na víkend 15.–16. října od 10:00 do 18:00 přemění v horské středisko.


Na všechny lyžaře, prknaře, sáňkaře, bobaře, rolbaře, stavitele sněhuláků, profesionální i amatérské koulovače a milovníky mnoha dalších zimních radovánek se žene programová lavina. Na své si přijdou všichni od těch úplně nejmenších až po pamětníky kandahárů. Nezapomínáme ani na odlehčené kratochvíle pro maminky nebo zahuštěné rozptýlení pro tatínky.


Přijďte s námi strávit dva dny plné exhibic, soutěží, hudebních i sportovních vystoupení, prezentací novinek, odborných konzultací, autogramiád a hlavně zábavy



Soutěž o 12x1 poukaz na SNOWKITING KURZ STEP 0.
Cenu věnoval pořadatel akce APRÉS SKI - FESTIVAL ZIMNÍCH RADOVÁNEK, 15.–16.10.2011, Praha, Rašínovo nábřeží.
Soutěžní otázku najdete zde
Odpověď hledejte na www.apresskipraha.cz

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!