Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Masová imigrace do Evropy / foto: shutterstock

Migranti z Afriky musí získat volební právo, jinak se nehneme z místa

Také se vám zdá, že jsou afričtí migranti diskriminováni a Češi jim brání v přístupu na pracovní trh, volí protiimigrantské strany a různě se snaží jim pobyt zde znepříjemňovat? S tím může být konec, protože cesta se nabízí.

V současné době připlouvá do Evropy velké množství uprchlíků. Jejich poměr vůči obyvatelstvu v Evropě se tím více a více navyšuje. Oni ale přitom nemohou nijak ovlivňovat politické dění uvnitř evropských zemí, včetně České republiky a jsou tedy více a více diskriminování. Proto je potřeba vyřešit tři základní problémy. Zaprvé, afričtí uprchlíci jsou v drtivé většině mladí muži. Ovšem - jako všichni muži - po partnerce touží.  Je proto tedy potřeba zvýšit jejich atraktivitu pro české ženy, které dávají přednost místním mužům. Je třeba pořádat bezplatné seznamovací semináře pro české ženy s africkými muži, kde se budou dozvídat o kultuře z jejich zemí. Je třeba zvýhodňovat smíšená manželství například daňovými úlevami, bezplatnými půjčkami na byt či automobil, bezplatným přístupem k lékům v lékárnách, bezplatným MHD atd.

Zadruhé, jelikož uprchlíci mluví hlavně anglicky a francouzsky, je potřeba tyto jazyky zvýhodnit například před učením Ruštiny a Němčiny. Nejlepší by bylo zavést povinnou výuku Francouzštiny i Angličtiny pro všechny děti. V neposlední řadě je nutné, aby příchozí migranti dostali volební právo. Jen tak bude postupně zajištěn rovný přístup na pracovní trh, protože jimi zvolení politici nebudou sledovat jen zájmy původních českých obyvatel.

Šokoval vás tento článek? Tak se zase uklidněte a neberte ho tak vážně. Je prvního Apríla!

Migranti z Afriky musí získat volební právo, jinak se nehneme z místa

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!