Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Nové bydlení / foto: www.namaleruzi.cz

Rodinné domy u Prahy jsou už z poloviny vyprodány, tak si pospěšte

V posledních deseti letech výrazně stoupla poptávka po nemovitostech v hlavním městě. Důvodů je hned několik.

Praha je metropole mnoha tváří, která by se dala označit také za dopravní, obchodní a finanční křižovatku. Ovšem rodinné domy se vyprodávají poměrně rychle, zejména z developerských projektů, a proto byste neměli otálet. Z více než 60 % jsou zamluvené a prodané už i nemovitosti v Drahelčicích vedle Rudné u Prahy, kde vyrůstá 46 rodinných domů z již 3. etapy projektu Na Malé Růži.

Z Prahy se do Drahelčic dostanete jak automobilem, což vám zabere po dálnici D5 směrem na Plzeň zhruba 10 minut, tak i autobusem. Samozřejmostí je kompletní občanská vybavenost v nedalekém okolí.

Jaké domy si můžete koupit?

V nabídce je hned několik variant rodinných domů, a to řadové, singl domy a dvě provedení dvojdomů. Ke všem nabízeným nemovitostem náleží také pozemek. Bydlení v Drahelčicích si zamilujete, neboť lokalita je obklopená malebnou přírodou. Pokud jste vášniví cyklisté, doporučujeme sednout na kolo a vyrazit na 45 km. dlouhý okruh přes Rudnou - Jeneč - Buštěhrad - Unhošť a Červený Újezd zpátky domů do Na Malé Růži. I běžci zde mají několik možností na trailové běhy. Případně se můžete jen procházet a vychutnávat si chvíle klidu a odpočinku. Prostor k relaxaci pak nabízí vlastní zahrada, Vaše soukromá oáza klidu, kam se po celodenním shonu budete vždy rádi vracet a relaxovat, ať už sami třeba se sklenkou či knihou v ruce, nebo rodinou či přáteli.

Co slibuje samotná lokalita?

Drahelčice jako takové uspokojí i náročné obyvatele, neboť v okolí dvou kilometrů je dostupné všechno, na co si jen vzpomenete. Školy, poštu, lékárnu, zdravotní středisko, obchody či sportovní kluby naleznete ve vedlejší Rudné u Prahy.

Čím si vás podmaní interiér?

Při rozhodování se zřejmě ohlédnete na interiér. Zajímat vás tedy budou podlahy, dveře a další prvky. V některých místnostech je laminátová podlaha a v jiných zase keramická dlažba. Pokud se chcete dostat na půdu, použijete vysunovací skládací schody, které nijak nepřekáží. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Rodinné domy obdržely energetický štítek s označením B, což znamená, že jsou úsporné.

Pokud vás tedy prodej domů u Prahy zajímá, podívejte se na stránky developerského projektu Na Malé Růži, kde najdete kompletní nabídku rodinných domů, které jsou ještě k dispozici. K nastěhování budou domy již příští rok v létě 2019, a pokud zvažujete koupi již nyní, vězte, že stačit Vám bude pouze 13% z celkové kupní ceny domu. Zbytek zaplatíte až po kolaudaci.

K tomuto článku není otevřena diskuze