Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
nebankovní půjčky / foto: Shutterstock

Nebankovní půjčka od Zonky vyřeší vaše finanční problémy

V situaci, kdy potřebujete rychle peníze a jedinou možností je využití půjčky, byste měli pečlivě vybírat jejího poskytovatele. Všechny nabídky totiž vypadají velmi lákavě. Na co si dát pozor?

U prověřených společností máte jistotu

Pokud se zaměříme na nebankovní sektor, kde je půjčení peněz doslova hračkou, dbejte na reference od spokojených zákazníků. Výhodné podmínky, žádné skryté poplatky a předčasné splacení zdarma nabízí například půjčka od Zonky. Jak to funguje? U této společnosti si zprostředkovaně a zcela anonymně půjčujete od obyčejných lidí. Zonky pouze celý proces zastřešuje.

Spočítejte si to

Pomocí kalkulátoru snadno zjistíte, kolik budete měsíčně splácet, s jakým úrokem, jak dlouho, a o kolik půjčenou částku nakonec přeplatíte. Vše vyřídíte jednoduše online. Dostat se můžete až na nejnižší úrokovou sazbu ve výší 3,99 %, výše nebankovní půjčky je v rozmezí 20 000 – 750 000 Kč a splácet ji můžete 6 měsíců až 7 let.

Čemu věnovat pozornost?

Nebankovní půjčky bez registru vás snadno mohou dostat do ještě složitější finanční situace. Z toho důvodu byste měli při sepisování smlouvy dbát na její přehlednost. Obsahuje veškeré údaje o výši úvěru a úroku, RPSN a případných sankcích při pozdních splácení? Požádejte o to, abyste si mohli smlouvu předem důkladně pročíst, nevynechejte ani místa s drobným textem. Součástí by měl být též ceník s veškerými poplatky. Dejte pozor na firmy, jež vyžadují poplatky předem či zástavu v nepoměru k výši půjčky.

Využijte srovnávačů

Rozhodování, u které společnosti si půjčíte, vám značně usnadní srovnání úvěrů. Na jednom místě zde naleznete všechny důležité informace o podmínkách jednotlivých bankovních i nebankovních poskytovatelů půjček. Okamžitě tak můžete vyřadit firmy s nekalými praktikami a nehorázně vysokým úrokem.

K tomuto článku není otevřena diskuze