Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Bohatý muž / foto: shutterstock

Knihy, které vás dostanou k prvnímu milionu a pak ještě dál

Chcete mít na bankovním kontě svůj první milion? Nechcete se dívat na ceny a ptát se, jestli si danou věc můžete dovolit, nebo ne? Je načase investovat svůj čas do čtení knih, které vás k prvnímu milionu dostanou.

Možná se ptáte, jak se k prvnímu milionu dostali lidé bohatí a úspěšní. Na tuto otázku máme odpověď - četli. Ne nadarmo se říká, že bohatí lidé mají velkou knihovnu, nikoli velkou televizi. Úspěšní jedinci si moc dobře uvědomují, že jejich čas je omezený a je velice důležité s ním naložit zodpovědně a přínosně. Proč se proto nevrhnout do čtení knih, které nás v životě posunou daleko za horizont?

Robert Kiyosaki a jeho Bohatá táta, chudý táta

Pomyslnou biblí ve světě byznysu je kniha jménem “Bohatý táta, chudý táta”. Jedná se o knihu, která je alfou i omegou úspěšného podnikání a každý, kdo chce ve světě podnikání uspět, by si ji měl pořídit a přelouskat ji. Nejeden současný úspěšný a bohatý člověk se shoduje na tom, že je to jedna z nejlepších knih o podnikání, jaká kdy byla napsána. Je to jakýsi pomyslný návod toho, jak své peníze donutit, aby pracovaly ony pro nás, nikoli my pro ně.

Zajímavá četba

Napoleon Hill radí, jak díky myšlení zbohatnout

Další knihou, která vás dostane k prvnímu vysněnému milionu je kniha “Myšlením k bohatství”, za kterou stojí Napoleon Hill. Papírový výtisk patří k dlouhodobě nejprodávanějším na trhu. A i když se může zdát, že je určená především pro podnikatele, není tomu tak. Z knihy si několik zajímavostí odnese prakticky každý, kdo se do jejího čtení pustí. Právě díky knize se pochopí, že to, na co myslíme, si do svého života také přitahujeme.

Benjamin Graham prozrazuje, jak se z vás stane Inteligentní investor

Pokud vás trápí to, že vaše úspory doslova požírá inflace, pak pravděpodobně uvažujete nad investováním. Inteligentní investor je kniha, která vám ukáže, jak s úsporami naložit a jak je nechat vydělávat.

Knihy, které vás dostanou k prvnímu milionu a pak ještě dál

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!