Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Žena s mobilním telefonem / foto: shutterstock

Mobilní aplikace pro ženy, které usnadní každodenní život

Používání mobilního telefonu je dnes samozřejmost. Stejnou samozřejmostí je používání mobilních aplikací. Které z nabízených by si do svých mobilních telefonů měly stáhnout ženy?

Stejně jako lze určit aplikace vhodné pro muže, lze podobně určit i aplikace vhodné pro ženy. Zatímco pánové ocení spíše sportovní pomocníky počítající uběhnuté kilometry, ženy si zase stáhnou ty, které budou společníky při nakupování. A nejen při této činnosti.

Na věrnostní karty je tu Stocard

Jednou z mobilních aplikací, kterou by ve svém mobilu měla mít každá žena, je Stocard. Ženy jsou totiž proslulé tím, že si prakticky všude nechávají zřídit věrnostní kartičky. Touží totiž po slevách a výhodném nakupování, čehož s pomocí karet dosáhnou. Jen tedy pokud je najdou v přihrádkách peněženky, když zrovna platí u pokladny v daném obchodě.

Věrnostní karty

Většinou se stává, že se věrnostní kartičky hledají tak dlouho, až se nakonec hledání vzdá. Může za to netrpělivý pohled pokladní a přešlapující zákazníci stojící v řadě, kteří touží po jediném - co nejrychleji zaplatit. Podobné situaci se však lze vyhnout, a to tak, že se stáhne zmiňovaná aplikace, do níž se veškeré kartičky nahrají. A pak se jen ukáže QR kód, který se rychlostí blesku načte.

Menstruační kalendář pohlídá vaše dny

Podobným pomocníkem bude i aplikace obsahující menstruační kalendář. Takových je ke stažení rovnou několik, oblíbenou je například appka OvuView. Ať už se ale rozhodnete pro kteroukoli, každá v sobě ukrývá dny a týdny v měsíci a také zaznačení dnů, během kterých můžete menstruaci očekávat.

Menstruační kalendář

Tato chytrá mobilní aplikace často poukazuje i na takzvané plodné dny. Díky tomu si mohou ženy doslova naplánovat, kdy se budou s partnerem pokoušet o miminko.

Nákupní list pro rychlé a efektivní nakupování

Nákupy - to je činnost, kterou většinou obstarává žena, ať už mluvíme o nákupu potravin nebo oblečení. Jenže která z dam si zapamatuje všechny položky, jež musí koupit a na které nesmí zapomenout? Jen málokterá. Proto se vyplatí stáhnout si aplikaci “Shopping list”, díky níž bude nakupování nejen efektivnější, ale také rychlejší.

Zdroje:

https://www.femina.cz/top-10-aplikaci-pro-zeny/

https://www.geeklife.cz/top-aplikace-pro-zeny/

Mobilní aplikace pro ženy, které usnadní každodenní život

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!