Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rozdílné ženy / foto: shutterstock

Každá žena je pro někoho krásná, důležité je mít ráda sama sebe

Každý jsme nějaký a každému se líbí na opačném pohlaví něco jiného. Někoho vzrušují malé štíhlé, někomu se líbí zase baculky. Ať jste taková nebo maková i na vás někde někdo čeká.

Každá žena je svým způsobem krásná, záleží na tom, kdo se na ni dívá

Jste moc štíhlá? Prsa vám příroda příliš nenadělila? Nevadí. Nebo jste baculka, co má dekolt opravdu velkých rozměrů? Rovněž na tom zas až tak nesejde. Mužská část pokolení je vybíravá a co se nelíbí jednomu, druhý obdivuje a naopak. Chlapům se zkrátka líbí kypré tvary, ale i droboučké ženy.

Rozdílné dámy
Rozdílné dámy – Zdroj: Shutterstock.com

Mějte ráda hlavně sama sebe, pak budete přitažlivá i pro okolí

V první řadě mějte ráda své tělo vy sama. To, že máte někde faldík, špíček, nebo naopak vám přijde, že máte malá prsa, není relevantní. Zrovna tohle se může líbit tomu nejbáječnějšímu chlapovi na světě. Chtěla byste mít štíhlejší figuru? Tak s tím něco udělejte. Nemusíte zhubnout za každou cenu všechna nadbytečná kila, ono stačí začít cvičit a postavu zpevnit. Dostanete tak dobrý pocit sama ze sebe a všimne si toho i okolí. Choďte zpříma, ukažte své vnady. Buďte sebejistá, to muži ocení více než zapšklou zamindrákovanou slepici.

Sebejistá dáma
Sebejistá dáma – Zdroj: Shutterstock.com

Občas sama sebe odměňte, udělejte si radost

Kupte si občas nějakou maličkost. Nové náušnice, pěkné prádlo, nemusí to ani být za drahé peníze a noste to tak, aby to na vás vyniklo. Samozřejmě o prádle budete vědět jen vy, ale pokud se v něm budete cítit sexy, pozná i okolí, že se cítíte fajn.

A že si občas povzdechnete něco v tom smyslu, že to je hezký chlap, ale na toho nemám? Ale jděte, kde je napsané, že to tak je? Co když on si říká to samé o vás? Že jste krásná a pro něho nedosažitelná? Takže dámy, hlavu nahoru a úsměv na tvář, dvě odzbrojující zbraně v boji o to najít si chlapa.

 

Zdroj:

https://sladekpetr.cz/kazda-zena-je-krasna-pro-spravneho-muze-aneb-jak-vytvaret-stastnejsi-vztahy/

 

 

Každá žena je pro někoho krásná, důležité je mít ráda sama sebe

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!