Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Legacy of Thieved Collection / foto: charnsitr / Shutterstock.com

Uncharted: Legacy of Thieved Collection pro PS5 se připomíná novým videem

Vydání Uncharted: Legacy of Thieved Collection na konzoli PlayStation 5 se kvapem blíží a při té příležitosti společnost Sony uvolnila nový trailer.

Kolekce her vychází již 28. ledna a dle vyjádření na blogu Playstationu se máme na co těšit. Pořízením získáte remasterované tituly Uncharted 4: A Thief End a Uncharted: Lost Legacy. Konkrétně se jedná o poslední díl dobrodružství Nathana Drakea a spin-off série s Chloe Frazer - důležitou postavou z druhého dílu hlavní příběhové linie. Nepopíráme, že v tom je trochu zmatek, takže si v tom udělejme pořádek.

Hry pro playstation
Hry pro playstation – Zdroj: laur2321 / Shutterstock.com

Uncharted 4: Thief End

Je závěr oceňované série akčních adventur s Nathanem Drakem, která se odehrává z pohledu třetí osoby a vyšla na konzoli Playstation 4. Navazuje na původní trilogii her s tímtéž hrdinou, která vyšla původně na konzoli Playstation 3. Původní hry si můžete zahrát v remasterované verzi také na systému PS4.

Uncharted: Lost Legacy

Představuje spin-off a nenavazuje na předchozí díly v sérii. Hlavními hrdinkami jsou Chloe Frazer a Nadine Ross, postavy z druhého, respektive čtvrtého dílu. Vzhledem k možným spoilerům nebudeme o těchto ženštinách prozrazovat více :). Titul využívá stejných herních mechanismů i pohledu kamery jako ostatní Uncharted hry.

Počítačová hra
Počítačová hra – Zdroj: Shutterstock.com

Pro úplné nováčky tedy nákup nedává úplně smysl. Naopak fanoušci a zkušení hráči si mohou události této dvojice her užít ve vylepšené grafice a s funkcemi, které přináší konzole nové generace a její bezdrátový ovladač DualSense.

Trailer obsahuje záběry z ikonických okamžiků a tvůrci se dušují, že byl vytvořen jak s ohledem na fanoušky, tak nové hráče. Pokud tuto sérii znáte, nevyhnete se nostalgii. Pokud jste exkluzivní franšízou Playstationu dosud nepolíbeni, můžete se těšit na pořádně třeskutou a adrenalinovou akci. Jak již však bylo zmíněno výše, bez znalosti původní trilogie se do hledání bájných pokladů nepouštějte.

 

Zdroj:
Naughty Dog oslavuje vydání hry Uncharted: Legacy of Thieves Collection pro konzoli PS5 novým trailerem – PlayStation.Blog

Uncharted: Legacy of Thieves Collection – Launch Trailer | PS5

Uncharted: Legacy of Thieved Collection pro PS5 se připomíná novým videem

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!