Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Telefonní ústředna / foto: shutterstock

Co obnáší práce telefonní operátorky na home office

Jistě už každému z nás zazvonil telefon a z telefonu se ozval člověk, který nám něco nabízel, nebo se nás ptal na různé otázky – tzv. tazatel veřejného mínění.

Někomu to bývá nepříjemné, někdo si zase rád popovídá po telefonu, jiný zase při první zmínce o dotazníku práskne telefonem. Pokud ale sháníte práci, hledáte a nikde ji nemůžete najít, můžete jako jednu z alternativ vyzkoušet práci telefonního operátora či tazatele veřejného mínění.

Jaké jsou výhody této práce?

Výhodou je, že spoustu takových nabídek práci najdete na internetu. K tomu můžete v mnoha firmách pracovat dokonce na home office - po telefonních operátorech je dnes velká poptávka. A kde je poptávka, je také nabídka.

Práce z domu
Práce z domu – Zdroj: Shutterstock.com

Kdo je to operátor na telefonu?

Telefonní operátor je člověk, který zejména nabízí nějaké služby, nebo společně s lidmi vyplňuje dotazníky ohledně různých témat, jako je například názor na politické dění, sledovanost televize nebo volnočasové aktivity.

Jaký by měl telefonní operátor být a co by měl umět?

Telefonního operátora by určitě měla bavit denní telefonická komunikace s lidmi. Dále by určitě měl dobře ovládat český jazyk, "umět se prodat", být milý, vstřícný a umět reagovat i na stresové a zátěžové situace. Co je velkou výhodou u telefonního operátora, je znalost práce na PC (jelikož práce každého telefonního operátora vyžaduje i drobnou administrativu, zapisování údajů).

Pokud tedy hledáte brigádu a nevadila by vám tato práce, určitě ji vyzkoušejte. V dnešní době je obrovskou výhodou, že jako telefonní operátor můžete vydělávat z pohodlí domova a nemusíte nikam dojíždět (tudíž ušetříte i finance za dopravu).

Zdroj: 

https://www.superkariera.cz/poradna/hledani-prace/zamestnani-v-call-centru-co-muzete-od-takove-prace-ocekavat.html

Co obnáší práce telefonní operátorky na home office

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!