Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Marilyn Monroe / foto: Falon Koontz / Shutterstock.com

Kim Kardashian je obviněna z "poškození" ikonických šatů Marilyn Monroe

Kim Kardashian na Met Gala rozčeřila hladinu, když si na schody muzea oblékla ikonické šaty Marilyn Monroe z roku 1962 s názvem „Happy Birthday, Mr. President”. Bohužel to nedopadlo podle představ.

Jednačtyřicetiletá hvězda seriálu Kardashianky před akcí pozoruhodně shodila 16 kilo, aby se do historických šatů vtěsnala, a jakmile se dostala ke vchodu na večírek, dokonce se převlékla do repliky, protože v originálu se nemohla volně pohybovat. Přesto je obviněná z jejich poškození.

Kim Kardashian
Kim Kardashian – Zdroj: Helga Esteb Shutterstock.com

Krutá dieta

Nádherné šaty, které přinesly mnoho problémů. Kardashian nasadila drastickou dietu, aby se vešla do přiléhavého modelu. Už měsíc před Met Gala při zkoušce róby připustila, že její předpoklad, že do nich bez problémů vklouzne, byl příliš optimistický. Problém pak vyřešila tím, že nedopnuté šaty zakryla bílou kožešinovou štólou.

Pózování na červeném koberci

V květnu byla Kim Kardashian jednou z velkých hvězd Met Gala 2022, když se objevila v šatech Marilyn Monroe z 60. let. Kim dodává, že má k šatům a k tomu, co znamenají pro americkou historii, obrovský respekt. Proto se rozhodla vytvořit přesnou repliku, ve které strávila zbytek večera. Nechtěla právě riskovat jejich poškození.

Jediný čas, kdy na sobě měla originál bylo, než vyšla schody. Měla je tedy pouze k pózování na červeném koberci. Nicméně sběratel Scott Fortner, který pomáhá při ověřování pravosti památek po Marilyn Monroe, na sociálních sítích zveřejnil fotografie šatů pořízené po přehlídce Met Gala. Struktura látky u zipu šatů na zádech je porušená, některé krystalky jsou odtržené, jiné visí na nitce.

Kim Kardashian
Kim Kardashian – Zdroj: Shutterstock.com

Šaty zůstaly ve stejném stavu

Franšíza, která v Americe provozuje několik muzeí s kuriozitami a předměty slavných osobností, uvedla, že navzdory spekulacím šaty za krátkou dobu nošení na Met Gala žádným způsobem nebyly poškozeny. „Šaty zůstaly ve stejném stavu,“ uvedla pro CNN viceprezidentka společnosti Amanda Joinerová. „Pro Ripley's to nebylo snadné rozhodnutí, nicméně Kim Kardashian i nadále projevovala maximální úctu k této příležitosti a historickému oděvu," uvedlo Ripley's v prohlášení po slavnostním večeru.

Nakonec to tedy vypadá, že celá aférka bude smetena ze stolu s tím, že k ničemu nedošlo. Jestli bude mít situace ještě nějaké dozvuky, to je nyní jen otázkou spekulací.

 

Zdroj:

https://pagesix.com/2022/06/13/kim-kardashian-allegedly-damaged-marilyn-monroe-dress-at-met-gala/

Kim Kardashian je obviněna z "poškození" ikonických šatů Marilyn Monroe

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!