Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Wellness / foto: shutterstock

Navštěvujete rádi wellness? Dobře děláte!

Wellness patří mezi hojně vyhledávané volnočasové aktivity. Člověk si zde odpočine a dělá tak něco pro své zdraví. Ať už máte rádi plavání v bazénu, masáže, saunu nebo vířivku, tělo vám za návštěvu wellness poděkuje.

Odpočinek si zaslouží každý

Nevíte, jak strávit sobotní den? Venku je počasí, že by psa nevyhnal? Tak se zajděte prohřát a uvolnit návštěvou wellness. Uděláte tím něco pro své zdraví a takto strávený čas si jistě užijete, obzvlášť v počasí, kdy se nám ven moc nechce. Na výběr je nepřeberné množství wellness podniků, najdete je v každém větším městě.

Relaxační masáž
Relaxační masáž – Zdroj: Shutterstock.com

Plavání, sauna, masáže, vířivka

Plavání je super na celkovou rehabilitaci našeho těla. Uvolníme celý pohybový aparát a je velmi doporučované třeba i při hubnutí. Sauna nás dokáže příjemně prohřát. Z těla si pocením odplavíme nežádoucí toxiny a prudkým ochlazením pod sprchou nebo v bazénu nastartujeme regeneraci celého těla. Vířivka uvolní zatuhlé svalstvo. Masáž, ať už zvolíme relaxační, sportovní, thajskou, nebo masáž lávovými kameny, pomůže od bolesti zad a celého těla a člověk si u ní celkově odpočine. Není nad to, nechat se hýčkat a takzvaně alespoň na chvíli vypnout.

Odpočinek ve wellness
Odpočinek ve wellness – Zdroj: Shutterstock.com

Stydíte se? Využijte privátní wellness

Pokud patříte mezi stydlíny, můžete zvolit formu privátního wellness. Můžete si tak dopřát třeba saunu a potom vířivku v soukromí, jen s partnerem. To potom nemusí být jen o relaxaci, ale může to být i jakýmsi kořením vašeho intimního života. Maximální uvolnění, příjemné teplo i atmosféra. Nahá těla, uvolnění, bublinky ve vířivce a relaxace je zaručená nejen pro tělo, ale dokonce i pro vaši unavenou mysl.

Načerpejte novou energii ve wellness. Dopřejte si zasloužený odpočinek a nechte se hýčkat.

Navštěvujete rádi wellness? Dobře děláte!

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!